:

:

:

HAZIRLIK MERKEZLERİ SPORDA GELECEĞİMİZ

8 Ekim 2018 Pazartesi 09:04
Mehmet AKTOPRAK

2013’te hayata geçirilen “Hazırlık Merkezleri”  amacına ulaştı… Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın gençlerimizin Dünya sporunda söz sahibi olmasını sağlayacak olan TOHM projesi kapsamasında uygulanması başarılı oldu. Projenin uygulanması ile başlayan bu başarılı sonuçları gelecekte Dünya ve Avrupa Şampiyonluğunda Türk gençlerini birincilik kürsüsünde alkışlayacağız…  2013’te bu proje 21 ilde ve 20 Olimpik dalda faaliyete geçildi..

ALINAN 15 ALTIN MADALYA…

Bu projenin ortaya koyduğu mücadele karşılığı altın, gümüş, bronz madalyaların çoğunluğunun olacağıdır… Bugüne kadar yapılan müsabakalarda 15 altın, 15 gümüş, 24 bronz madalya’yı Dünya şampiyonasında ile Avrupa şampiyonasında 53 altın,50 gümüş, 86 bronz madalya kazanıldı. Türk gençleri yeteneksiz olmadığı, önemli olan eğitim ve öğretimin doğru verilmesi halinde, nasıl başarılı bir sporcu olduklarını görüyoruz!  Eğitin ve öğretimin ne kadar önemli olduğunu söylemeye gerek var mı?  Bir dönemde güreşin yaygın olduğu bölgelerde yapılan eğitim ve öğretim sayesinde birçok Dünya ve Avrupa şampiyonları çıktı… Bu sözü unutmayalım!”İlim nerede olursa olsun, git öğren” bu kadar basit tavsiyeyi uygulamaya sokamıyoruz!

BULGARİSTANI 3-0 YENDİ…

Türk Milli takımları son dönemde başarılı mücadelesini içte ve dışta veriyor… Japonya’nın Sapporo kentinde Türk Bayanlar Milli Voleybol takımız 2018 FIVB Dünya Şampiyonası B grubunda üçüncü maçında Bulgaristan’ı 3-0 yendi. Sultanlar bu galibiyet sonunda puanı 6 oldu… Bayanlar yaptığı üç karşılaşmasında sadece Çin’e 3-0 yenildi… İtalya karşılaşmasında alacağı galibiyetle başarısı söz konusu tur atlaması olacak..

SÖZÜ: EĞİTİM VE ÖĞRETİM DORU ÖĞRETİLİRSE; BAŞARI GELİR… (Mehmet AKTOPRAK)

Bu yazı toplam 352 defa okunmuştur.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın diğer makaleleri
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2