:

:

:

BU HAFTA TARSUS DIŞ SAHADA LİDER MENEMEN İLE OYNAYACAK

21 Eylül 2018 Cuma 09:41
Mehmet AKTOPRAK

TUZLA SPOR-TOKAT SPOR, ETİMESGUT BELEDİYE- MANİSA BŞB, ZONGULDAK KÖMÜR SPOR- ŞANLIURFA SPOR MAÇ SONUÇLARI KLASMAN SIRALAMASINI ETKİLER…

2.Lig’in dördüncü haftasına girildi… Bu hafta iddialı Tokat spor, dış sahada 7 puanlı ve dördüncü sıradaki Tuzla spor ile oynayacak. Tokat spor, lige iyi başlayamadı… İç sahada oynadığı Tarsus ve Menemen spora yenildi. Tuzla spor, Darıca Gençler Birliğini iç sahada 2-0 yendi…Etimesgut BLD, dış sahada oynadığı Tarsus karşısında 3-1 yenildi…Manisa BŞB iç sahada Bugsaş sporu 3-0, Zolguldak Kömür spor dış sahada Bandırma spor ile 2-2 ve iç sahada Şanlıurfa spor,Sivas Belediye sporu 1-0n yendi..  

MENEMEN SPOR-TARSUS İDMAN YURDU MAÇI…  

Haftanın en önemli maçı 9 puanlı Menemen ve7 puanlıTarsus  arasındaki maçın sonucu sıralamayı ve grup liderliğini değiştirecek…  

Menemen 3 maçta, 3 galibiyet, o beraberlik, 0 yenilgi, attığı 7, yediği 1 inde  olması halinde puanı 10 ve grup lideri olur. Tarsus fiziki gücü var… Teknik açıdan güçlü ve saha içinde kuracağı baskı sonucunda bol gollü skor olur…Tabikii Menemen spor, sahasındaki seyirci kapasitesini ve fizik gücünü ortaya koyması halinde maçı alamaması söz konusu olamaz!!! Her iki takım içinde bu maç çok önemli…. Grup Şampiyonluk iddiasını sürdürecek takımların alacakları puanlarla klasman sıralaması şekillenmiş olacak..  

Menemen spor, geçen dönemde lig’de beklediği sonucu alamadı… Bu sezon takım iskeleti yenilendi. Lig’in ilk haftasında dış sahadapladığı 7 puanla  F. Karagümrük sporu 1-0 yendi…İkinci hafta iç sahada Darıca Gençler Birliğini 5-1, dış sahada Tokat sporu 1-0 yendi ve puanı 9 oldu ve grup liderliğine yükseldi.  Tarsus, ilk maçını sahasında Buğsaş sporla 2-2 berabere kaldı… İkinci hafta dış sahada grubun iddialı takımı Tokat sporu 2-0 yendi…Üçüncü hafta iç sahada Etimesgut BLD 3-1 yendi… Topladığı 7 puanla 2. Sıraya yükseldi.. Tarsus, sekizinci haftaya kadar takımın iskeleti belirlenmeye başlar… Önemli olan sekizinci haftaya kadar klasman sıralamasının içinde olması halinde üst lige ve Play-off tırmanışını sürdürür..

HAFTANIN SÖZÜ: TARSUS, BİRİNCİ LİG’DE OYNAMASI HALİNDE EKONOMİK ŞARTLAR ŞİMDİDEN OLUŞTURULMALIDIR! 

Bu yazı toplam 483 defa okunmuştur.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın diğer makaleleri
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2