:

:

:

Yeni Kaymakam Kadir Sertel Otcu, Görevine Başladı

“Sorunların Çözümü Noktasında Hep Birlikte Çalışacağız”
Tarih: 4 Eylül 2019 Çarşamba 11:48
Yeni Kaymakam Kadir Sertel Otcu, Görevine Başladı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Tarsus Kaymakamlığına atanan Kadir Sertel Otcu, kentin tüm dinamikleri ile sorunların çözümü noktasında her birlikte çalışacaklarını söyledi.

Tarsus Gazeteciler Cemiyet Başkanı ve Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Emre Geçim’in makamında ziyaret ettiği yeni Kaymakam Kadir Sertel Otcu, ilçeye en güzel ve kaliteli hizmeti yapmayı istediklerine vurgu yaptı.

Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, tasarrufları sebebiyle Tarsus’a atamasının gerçekleştiğini ifade eden Tarsus’un yeni Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, kendisini bu göreve layık gördükleri için teşekkür etti.

Kaymakam Otcu, “Biz elimizden geldiğince burada sivil toplum kuruluşları, kamu-kurum ve kuruluşlarıyla ortak çalışmalar yaparak, sorunların üzerine giderek çalışmalar yapacağız” diye konuştu.

Bilindiği üzere Kaymakam Kadir Sertel Otcu,  İzmir'in Torbalı ilçesinde görev yaparken, şehrimize atandı.

Bu haber toplam 646 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1