:

:

:

Yaşlılara İşitme Semineri

Medical Park Tarsus Hastanesi’nin eğitim ve bilgilendirme çalışmaları devam ediyor.
Tarih: 29 Mart 2017 Çarşamba 10:36
Yaşlılara İşitme Semineri
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Bu kez Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Aykut Bozan, yaşlılara ‘işitme’ semineri verdi.

Medical Park Tarsus Hastanesinden konu ile ilgili olarak şu açıklama yapıldı.

Medical Park Tarsus Hastanesi’nin kamuoyunu sağlıkla ilgili bilgilendirmeye yönelik çalışmaları ara vermeden devam ediyor.

Bu kez Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Aykut Bozan, Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi’nde yaşlılara ‘Yaşa bağlı işitme problemleri ve çözüm yolları’ konulu bir seminer verdi.

 FARKLI HASTALIKLARI ANLATTI

Tarsus Belediyesi ile Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu’nun ortaklaşa organizasyonuyla gerçekleşen eğitimde Op. Dr. Aykut Bozan işitme sorunları hakkında sunum yaptı. Op. Dr. Aykut Bozan sunumunda, orta kulakla ilgili hastalıklardan kaynaklanan iletim tipi işitme kaybı, iç kulak işitme siniri ve beyinle ilgili hastalıklardan kaynaklanan alım tipi işitme kaybı ve işitme yollarının birden fazla bölgesinde hasar bulunmasından kaynaklanan karışık işitme kayıpları hakkında ayrıntılı bilgi verdi.

 SORULARI DA YANITLADI

İşitme kaybının belirti ve bulguları, kulak kirini temizleme, işitme cihazlarının türleri ve kullanım amaçları, koklear implant gibi konulara da değinen Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Aykut Bozan, seminerin ardından katılımcıların sorularını yanıtladı. Semineri izleyen yaşlılar ve yakınları, özellikle işitme cihazlarıyla ilgili sorular sordu. Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu yöneticileri etkinlik için Op. Dr. Aykut Bozan ve Medical Park Tarsus Hastanesi yöneticilerine teşekkür etti.

(KAYNAK:Medical Park Tarsus Hastanesi) 

Bu haber toplam 927 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2