:

:

:

Ünlü Cerrah, Medical Park'ta

Doğu Akdeniz bölgesinde özellikle obezite cerrahisi konusundaki deneyimiyle tanınan Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Erdal Cücük, Medical Park Tarsus Hastanesi'nde hasta kabulüne başladı.
Tarih: 8 Ağustos 2016 Pazartesi 10:03
Ünlü Cerrah, Medical Park'ta
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Başta obezite cerrahisi olmak üzere alanında önemli bir isim olan Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Erdal Cücük, Medical Park Tarsus Hastanesi'nde göreve başladı.

Op. Dr. Erdal Cücük, özellikle morbid obezite cerrahisi, ileri laparoskopik cerrahi, onkolojik ve protkolojik cerrahisi, karaciğer, safra ve pankreas hastalıklarının cerrahi tedavisi, troid, meme ve endokrin cerrahisi konusundaki deneyimiyle tanınıyor.

EGE TIP MEZUNU

Adana'da 1964 yılında dünyaya gelen Op. Dr. Erdal Cücük, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 1990'da mezun oldu. Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Genel Cerrahi ve Endoskopist uzmanlık eğitimini tamamladı.

Op. Dr. Erdal Cücük, Diyarbakır Devlet Hastanesi, Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Çukurova Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'nde laparoskopik ameliyatları ilk olarak gerçekleştiren cerrahlar arasında yer aldı.

ALANINDA UZMAN

Türk Morbid Obezite Derneği, Türk Cerrahi Derneği ve Türk Cerrahi Onkoloji Derneği üyesi olan Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Erdal Cücük, katıldığı çok sayıda yurt içi ve yurt dışı bilimsel kongrede bildiriler sundu. Doğu Akdeniz bölgesinde kendi alanında tanınmış bir isim olan Op. Dr. Erdal Cücük evli ve 1 çocuk babası. 

Bu haber toplam 1219 defa okunmuştur.
Etiketler: ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 3