:

:

:

Üniversiteye Öğretim Görevlisi Alınacak

Tarsus Üniversitesi, 7 Öğretim Görevlisi alacağını açıkladı.
Tarih: 7 Ağustos 2019 Çarşamba 11:35
Üniversiteye Öğretim Görevlisi Alınacak
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Üniversite Rektörlüğü tarafından çıkarılan ilana göre,  liste halinde belirtilen birimlere ilgili yasa kapsamında, Öğretim Görevlisi alınacağı duyuruldu.

Konu hakkında sınava başvurmak isteyen kişilerin 5 Ağustos -19 Ağustos arasında başvuru yapması gerekirken, ön değerlendirmenin 21 Ağustos, sınav tarihinin ise 23 Ağustos olarak açıklandığı kaydedildi.

Kurumun resmi internet sayfasından yapılacak duyuruların esas alınacağı tebligatlar için ise postanın geçerli olmayacağı öğrenildi.

Müracaat Edecek Adaylardan istenen belgeler üniversitenin resmi sayfasında yayınlanırken, Alınacak kişilerin Bilgisayar Teknolojileri bölümü için Bilgisayar Mühendisliği lisans mezunu olma ve Bilgisayar Mühendisliği alanında tezli yüksek lisans yapmış olması;Finans, Bankacılık ve Sigortacılık için Matematik lisans mezunu olmak. Matematik alanında tezli yüksek lisans ve doktora yapmış olması;

Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri için Okul Öncesi Öğretmenliği lisans mezunu olmak. Okul Öncesi Eğitimi alanında tezli yüksek lisans yapmış olması; Ortak Derslerde ise İngilizce Öğretmenliği, İngiliz Dili Eğitimi, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Amerikan Kültürü ve Edebiyatı, İngiliz Dil Bilimi,Mütercim-tercümanlık(İngilizce)ve Çeviri bilim (İngilizce) bölümlerinin birinden lisans mezunu olmak. Bu alanların birinde tezli yüksek lisans yapmış olma koşulu ile görevlendirileceği aktarıldı. 

Başvuru yapacak kişiler , ilan detaylarını görmek için link: 
https://www.ilan.gov.tr/detay-kamu-personel-alimi-ve-egitim-ilanlari-akademik-personel-alimlari-tarsus-universitesi-7-ogretim-gorevlisi-aliyor-674887.html?searchText=tarsus

Bu haber toplam 6661 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1