:

:

:

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan,"Milli İradeye Halkımız Sahip Çıkmıştır"

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, önümüzdeki yerel seçimlerde Tarsus Belediyesini alacaklarını söyledi
Tarih: 9 Kasım 2015 Pazartesi 09:59
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan,"Milli İradeye Halkımız Sahip Çıkmıştır"
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

1 Kasım seçimleri sonrasında ilçe teşkilatları kapsamında teşekkür ziyaretleri kapsamında AK Parti Tarsus İlçe Teşkilatlarını ziyaret eden Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, seçim sonuçlarının milli iradenin  bir tescili olduğunu söyledi.

 

AK Parti Tarsus İlçe Teşkilatı binası önünde partilileri ile mini bir miting havasında karşılanan

 

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan'ın konuşması öncesinde İlçe Başkanı Mehmet Yıldız, tüm partililerine seçim süresi boyunca kampanyalarına destek veren herkese teşekkür etti.

 

Daha sonra  seçim otobüsünde bölge milletvekilileri ile birlikte partililerine hitaben bir konuşma yapan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, önümüzdeki yerel seçimlere şimdiden hazırlandıklarını ve Tarsus Belediyesini mutlaka alacaklarını söyledi.

 

1 Kasım genel seçim sonuçlarında halkın bir tokat gibi cevap vererek, partisini tek başına iktidara taşıdığını söyleyen AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, "Bu sonuçtan ne kadar gurur duysak azdır.       

 

Tüm halkımıza minnetarız. Milli iradeye halk sahip çıkmıştır. Tarsus'un önemli projelerini bir an önce hayata geçirme noktasında mücadelemizi seçim öncesi başlatmıştık. Bundan sonrrada bu projelerin takipçisi olarak, hayata geçmesi noktasında tüm gücümüzü kullanacağız." dedi.

 

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, önümüzdeki yerel seçimlere tüm teşkilatlar olarak hazırlandıklarına vurgu yaparak, "Sırada Tarsus Belediyesi var. Tarsus belediyesini kazanarak. hizmet nasıl yapılır vatandaşımıza göstereceğiz. Bu da olacak Allahın ve halkımızın izniyle bu mücadelemizi kazanacağız." diye konuştu.

 

Elvan, daha sonra Mersin'in diğer ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek, partililerine teşekkür etti.

 

Bu haber toplam 8405 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2