:

:

:

Türk Siyasi Tarihinin Karaoğlanı Bülent Ecevit’in Anısı Tarsus’ta Yaşıyor

Türk Siyasi Tarihinin Karaoğlanı Bülent Ecevit’in Anısı Tarsus’ta Yaşıyor
Tarih: 8 Şubat 2024 Perşembe 16:39
Türk Siyasi Tarihinin Karaoğlanı  Bülent Ecevit’in Anısı Tarsus’ta Yaşıyor
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Tarsus’un nabzını tutarak gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan ile birlikte Türk siyasi tarihinin Karaoğlan’ı olarak anılan 16. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Bülent Ecevit’in anısına yapılan büstün açılışını gerçekleştirdi. Başkan Bozdoğan, "Bizim iki gücümüz var: Hak ve Halk" diyerek Ecevit’in mirasını vurguladı ve Türk milletinin barış timsali olmasını sağlayan Ecevit’in önemine dikkat çekti.
Tarsus’a bir dizi ziyaretler gerçekleştirmek üzere gelen, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin katılımlarıyla Türk siyasi tarihine fikirleriyle, azmi ve mücadelesiyle iz bırakan 16. Türkiye Cumhuriyet Başbakanı Bülent Ecevit’in anısına Kuvayi Milliye Parkı’nda yapılan heykelin açılışı yapıldı.
Bülent Ecevit’i anarak konuşmalarına başlayan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan “Bugün, Türk siyasi tarihine fikirleriyle, azmi ve mücadelesiyle, kalemiyle, onurlu bir iz bırakmış Mustafa Bülent Ecevit’in güzel ve saygın anısını yaşatmak için burada bulunuyoruz. 
Bu haber toplam 187 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2