TÜED Tarsus Şube Başkanı ve Genel Merkez Mali Sekreteri Ömer Kurnaz’in girişimleri ve Maya Göz Hastanesi Kurucularından Göz Doktoru Mehmet Yunus Seven’in duyarlılığıyla TÜED üyesi emekliler 10 TL ücretle muayene olabiliyorlar.
Normal emeklilerden 40 TL alan hastane, yapılan anlaşma gereği TÜED üyesi olan emeklilerden 10 TL gibi cüzi bir para alırken, diğer tetkiklerde de ücret konusunda yardımcı oluyor.
TÜED Tarsus Şube Başkanı ve Genel Merkez Mali Sekreteri Ömer Kurnaz, emeklilerin kaliteli sağlık hizmetlerini uygun fiyatlara alabilmeleri adına çaba sarf ettiklerini kaydederek, “Bu noktada uzun yıllardan bu yana dostluğumuz bulunan sayın Mehmet Yunus Seven’e, Maya Göz Hastanesi yetkililerine ve çalışanlarına gösterdikleri duyarlılıktan ve verdikleri hizmetlerden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Başkan Ömer Kurnaz, TÜED Tarsus Şubesi olarak daha birçok kurumla indirim anlaşmaları olduğunu ifade ederek, bilgi almak isteyen emeklilerin derneğin merkez Ziraat Bankanı yanındaki şube binasına gelerek ayrıntılı bilgi alabileceklerini sözlerine ekledi.