:

:

:

TÜBİTAK Yarışmasında Dereceye Giren Öğrenciler, Kalaycı’yı Ziyaret Etti

Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı’yı, bu yıl 49.su düzenlenen TUBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda dereceye giren okul öğrenciler, makamında ziyaret etti.
Tarih: 26 Mart 2018 Pazartesi 11:02
TÜBİTAK Yarışmasında Dereceye Giren Öğrenciler, Kalaycı’yı Ziyaret Etti
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Yarışmada dereceye giren öğrencileri tebrik eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı “Yarışmaya katılanların başarılı olduğunu dile getirerek, bundan sonra da çalışmalara devam edilmesi gerektiğini vurgulayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalayı “ Siz bu işe gönül veren genç beyinler, ülkemizin geleceği olacaksınız. Ödüle layık görülen öğrencilerin dünya çapında ses getirecek çalışmalar yapacaklarına inanıyoruz. Bugün başladığınız yolu bundan sonra da devam ettirmenizi diliyorum. Bundan sonraki hayatınızda da tabi ki liseden sonra üniversiteye gideceksiniz, sonra da yolunuzu çizeceksiniz. Umarım içinizden çok sayıda bilim insanları çıkacak ve ülkemizin geleceği sizler üzerine bina olacak. Gelişen ve büyük Türkiye’nin inşasını sizler gerçekleştireceksiniz. Bugün çıktığınız yolda alacağınız sonuç sizi etkilemesin. Büyük icatların genellikle çok fazla deneme ve başarısızlıktan sonra yılmayan kişiler tarafından gerçekleştirildiğini unutmayın. Siz de yılmayın, bundan sonra da çalışmalarınıza devam edin" diye konuştu.

Daha sonra kendi alanlarında dereceye giren eserlerin sahiplerine İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı tarafından plaketleri takdim edildi.

Bu haber toplam 8061 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1