:

:

:

TBO Meclis Başkanıı Kaya, “Tarsus’un Gelişmesi İçin Güç Birliğine İhtiyacı Var”

TBO Meclis Başkanıı Kaya, “Tarsus’un Gelişmesi İçin Güç Birliğine İhtiyacı Var”
Tarih: 8 Şubat 2024 Perşembe 16:42
TBO Meclis Başkanıı Kaya, “Tarsus’un  Gelişmesi İçin Güç Birliğine İhtiyacı Var”
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
Ticaret Borsası Meclis Başkanı Murat Kaya, köklü bir geçmişe sahip olan Tarsus’un gelişmesi ve kalkınması için güç birliğine ihtiyacı olduğunu belirterek, herkesi Tarsus ortak paydada buluşmaya davet etti.
Borsa Meclis Başkanı Murat Kaya, Meclis gündemlerinin ardından meclis üyeleri ile yaptığı sohbet sırasında “Tarsus’u konuşmaya başladığımız zaman saatlerce konuşabiliriz. Tarsus, köklü bir geçmişi olan, dünyanın en eski kentlerinde biri. Tarihi yönünden, ticari yönünden çok önemli bir kent. Bir kent için güç birliği çok önemli. Bizler güç birliği yapmadığımız sürece bu kenti daha da ileriye taşımamız mümkün değildir” dedi.
Hiçbir ayrım gözetmeksizin ortak paydanın Tarsus olması koşuluyla güç birliği yapılması gerektiğine vurgu yapan Borsa Meclis Başkanı Murat Kaya, “Öncelikle bizler bu kenti nasıl daha da ileriye götürebiliriz mantığı ile hareket etmemiz gerekir. Hiçbir kurumsal beklenti olmadan Tarsus’un gelişmesi, kalkınması, hak ettiği yeri bulması için mutlaka iş birliğine ihtiyaç var” ifadesini kullandı. 
İş birliğinin nasıl olması gerektiği yönünde de düşüncelerini paylaşan Borsa Meclis Başkanı Murat Kaya  “Bu iş birliği kurumlar arasında olacak, sivil toplum örgütleri arasında olacak, başta siyasiler ve yerel yönetimler arasında olacak, olmazsa olmaz özellikle yerel yönetimler. Bundan sonraki süreçte Tarsus bölgenin parlayan bir yıldızı bunu hiçbir zaman unutmayalım” şeklinde konuştu. 
Bu haber toplam 158 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1