:

:

:

TASİAD'ın, Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı Yapıldı

Başkan Ateş, “Tarsus ve Bölgemizin Kalkınması İçin Çalışmamızı Sürdürüyoruz”
Tarih: 11 Kasım 2016 Cuma 11:11
TASİAD'ın, Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı Yapıldı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

 Tarsus Sanayici ve İşadamları Derneği'nin(TASİAD) Yüksek İstişare Kurulu'nun toplantısında Tarsus'un sorunları ve çözüm yolları görüşüldü.                 

TASİAD Başkanı Yakup Ateş, TASİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanları Orhan Koç ve Hasan Şemsi'nin başkanlığında Seçil Kauçuk fabrikası salonunda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, 2016 yılının değerlendirmesini de yaparak, “Tarsus'un ve Bölgemizin hayatın her alanında kalkınması ve gelişmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu bağlamda farkındalık yaratılması, bölgesel dinamiklerin birlik ve beraberlik içerisinde çalışmasının gayreti içindeyiz” dedi.

15 Temmuz darbe kalkışmasının Türkiye'ye ciddi anlamda zarar verdiğini ve bu kalkışmanın getirdiği ihaneti her platformda eleştirdiklerini belirten Yakup Ateş, Türkiye' nin içinde bulunduğu terör olaylarından derin üzüntü duyduğunu da dile getirdi.

Her türlü olumsuzluğa rağmen 2017 yılından umutlu olduklarının altını çizen Başkan Ateş, 10 bin yıllık tarihi ve barındırdığı tarihi ve kültürel zenginlikler, verimli topraklarıyla Tarsus'un çok özel ve önemli bir kent olduğunu belirterek, yeni Büyükşehir yasası ile yeni bir kimlik kazandığını söyledi.

Tarsus'ta tarıma dayalı sanayinin kurulması konusunda iş adamlarını bu konuda yatırım yapmaya davet ettiklerini belirten Ateş, Tarsus'un geleceğini en iyi şekillendirmek, halkın refah düzeyini yükseltmek, yaşam kalitesini arttırmak durumundayız. Bunu hep birlikte başaracağız. Tarsus'umuzu hep birlikte geleceğe taşımalıyız. Tarsus ortak paydasında ortak akıl ile hareket ederek Tarsus'u hak ettiği konuma ulaştırmak için mücadele ediyoruz. Önümüzdeki süreçte bu konudaki mücadele ve girişimlerimiz artarak devam edecektir” şeklinde konuştu.

Ateş, TASİAD'ın, Mersin ve Adana ile kardeşlik ve dostluk duygusu içinde bir arada hareket ederek Çukurova Bölgesel Kalkınma' nın gelişmesine, Türkiye' nin huzurlu, barışçıl bir ortam yakalamasına katkı sunacağını ve bu ortamı engelleyecek her ortama karşı duracağını kaydetti.

Toplantıda söz alan TASİAD Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Başkanları Hasan Şemsi ve Orhan Koç ile Yönetim Kurulu üyeleri Nil Özveren Aşkın, Mehmet Karagözlü ve üyeler Tahsin Ateş, Mustafa Ateş, iş dünyasında yaşadıkları deneyimler hakkında ayrıntılı bilgi vererek, düşüncelerini paylaştılar.

Toplantıda ayrıca TASİAD'ın deneyimli isimlerinin kazandıkları deneyimleri ve düşünceleri ile iş dünyasındaki başarılarını toplumun değişik kesimleriyle bir araya gelerek, paylaşmaları konusunda fikir birliğinde bulundular.

Öte yandan toplantıda TASİAD'ın Tarsus'a yeni heyecan ve değerler katılması konusunda bir Komite kurulması kararlaştırıldı. 

Bu haber toplam 1040 defa okunmuştur.
Etiketler: ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2