:

:

:

Tarsus’ta Yaya Güvenliği İçin Yapılan Üst Geçit İnşaatında Sona Yaklaşıldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kısa süre önce Tarsus’ta Atatürk Caddesi üzerinden bulunan ve altından demiryolu hatlarının geçtiği Sunay Atilla Üst Geçiti’nin yanına yeni bir yaya üst geçidi projesi başlatmıştı.
Tarih: 11 Ekim 2021 Pazartesi 13:57
Tarsus’ta Yaya Güvenliği İçin Yapılan  Üst Geçit İnşaatında Sona Yaklaşıldı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
Mersin Büyükşehir Belediyesi, kısa süre önce Tarsus’ta Atatürk Caddesi üzerinden bulunan  ve altından demiryolu hatlarının geçtiği Sunay Atilla Üst Geçiti’nin yanına yeni bir yaya üst geçidi projesi başlatmıştı. Taban ve ana taşıyıcı çalışmalarının büyük oranda tamamlandığı ve montaj işlemlerine geçilen çalışmada sona yaklaşıldı.
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşların güvenliğini önceleyerek sürdürdüğü çalışmaları ile kent estetiğine değer katacak projeleri devam ediyor. Büyükşehir ekipleri, kısa süre önce Tarsus’ta Atatürk Caddesi üzerinde bulunan ve altından demiryolu hatlarının geçtiği Sunay Atilla Üst Geçiti’nin yanına yeni bir yaya üst geçit projesi başlatmıştı. Ekiplerin hızlı çalışmasıyla projede sona yaklaşıldı.
Öncelik yaya güvenliği
Uzun yıllardan bu yana üzerinde bulunan yürüyen merdivenin sürekli arızalanmasından dolayı vatandaşların şikâyetlerine neden olan eski yaya geçit platformu tamamen söküldü. Büyükşehir ekipleri, Sunay Atilla Üst Geçiti yanında başlatılan yaya üst geçidi projesinde taban ve ana taşıyıcı çalışmalarını büyük oranda tamamlayarak, montaj işlemlerine geçti. Son teknolojik malzemelerin kullanıldığı, bittiğinde kent estetiğine değer katacak proje kapsamında, geçit üzerinde güvenlik kameraları ve led aydınlatmaları da yer alacak.
Proje tamamlandığında, demiryolu ağı nedeniyle zorunlu geçiş yapılan bölgede vatandaşlara karşıdan karşıya geçmede büyük kolaylık sağlanmış olacak.
Bu haber toplam 419 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2