:

:

:

Tarsus’ta Otobüs Sefer Sayıları Artıyor

Büyükşehir Belediyesi Tarsus’ta otobüs Sefer Sayılarını Arttırıcak Mersin Büyükşehir Belediyesinin ulaşım filosunu genişletmek ve kullanım ömrü dolan araçları yenilemek adına alımını gerçekleştireceği 56 adet orta boy otobüsün ihale sürecinin tamamlandığı bildirildi.
Tarih: 13 Ekim 2021 Çarşamba 14:50
Tarsus’ta Otobüs  Sefer Sayıları Artıyor
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
Büyükşehir Belediyesi Tarsus’ta otobüs  Sefer Sayılarını Arttırıcak
Mersin Büyükşehir Belediyesinin ulaşım filosunu genişletmek ve kullanım ömrü dolan araçları yenilemek adına alımını gerçekleştireceği 56 adet orta boy otobüsün ihale sürecinin tamamlandığı bildirildi. 
Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Mersin’de konforlu bir ulaşım için toplu taşıma filosuna yeni araçlar kazandırılması amacıyla 56 adet orta boy otobüs için geçtiğimiz günlerde yapılan ihale sonuçlandı.
 Tamamlanan ihale sürecinin ardından en uygun teklifi veren firma ile imzalar atıldı. Yeni otobüsler, 2022 yılının Nisan ayında teslim edilecek. 
Vatandaşlar konforlu otobüslerle seyahat edecek 
30’u Tarsus merkez, 26’sı diğer ilçelerde hizmete sunulacak olan otobüsler sayesinde vatandaşlar yeni, konforlu ve modern araçlarla güvenli bir şekilde seyahat edecek. 8-9 metre bandında özelliğe sahip orta boy otobüsler, kırsal mahallelerin dar ve keskin dönüşlü yollarında da rahat ve güvenli seyahat imkanı verecek. Eski araçlara nazaran yaklaşık yüzde 50 oranında yakıt tasarrufu sağlayacak olan yeni otobüsler sayesinde çevreye salınan karbondioksit ve karbonmonoksit oranı azalacak. 
Kullanım ömrü dolan otobüsleri yenilmek için çalışmalarını sürdürecek olan Mersin Büyükşehir Belediyesi, ilerleyen süreçte 100 araç alımı daha planlıyor. Haber Merkezi
 
Bu haber toplam 249 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1