:

:

:

Tarsus’ta Korona Virüsü Tedbirleri Devam Ediyor

Kaymakam Otcu, “Devlet Olarak Üzerimize Düşeni Yapmaya Devam Edeceğiz”
Tarih: 18 Mart 2020 Çarşamba 10:00
Tarsus’ta Korona Virüsü Tedbirleri Devam Ediyor
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Korona virüsü ile mücadelede devlet olarak üzerlerine düşen tüm görevleri yapmaya devam edeceklerini söyledi.
Tarsus İlçe Hıfzıssıhha Kurulu Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu başkanlığında toplanarak Korona virüs salgını ile ilgili alınan ve alınacak tedbirleri ve yapılan çalışmaları değerlendirip karara bağladı.
Kaymakam Kadir Sertel Otcu, toplantıda korona virüsü ile mücadelede devlet olarak üzerlerine düşen görevleri yerine getirdiklerini söyledi.
Vatandaşın hizmet aldığı Hükümet konağı, Hastaneler, Aile Sağlığı Merkezleri ve Nüfus Müdürlüğü gibi yerlerde dezenfekte çalışmasına ağırlık verileceğini toplantıda dile getiren Kaymakam Kadir Sertel Otcu, “Tüm dünyayı sarsan corona virüs maalesef ülkemize de sirayet etmiş durumda. Bu olaydan dileğimiz can kaybı olmamasıdır. 
Devletimizin tüm birimleri üstün bir özveri ile çalışmalarını sürdürüyor. 
Tarsus’umuzda ise vatandaşımızın hizmet aldığı başta Hükümet konağı  Hastaneler, Aile Sağlığı Merkezleri ve Nüfus Müdürlüğü gibi yerlerde hijyen kapsamında dezenfekte çalışmalarımızın aralıksız sürüyor.
Bankalar ile görüşmelerimiz şubelerinde dezenfekte çalışmalarına kat be kat daha fazla önem vermelerini istedik” diye konuştu.
Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, okullarda çalışan 140 personeli, hastanelerde hizmet vermeleri noktalarında kanalize ettiklerini sözlerine ekledi.
 
Bu haber toplam 652 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 6