:

:

:

Tarsus Üniversitesi Proje Ofisi Oluşturuldu

Rektör Prof. Dr. Orhan Aydın, "Projeler Üreterek Bölgesel Kalkınmaya Katkı Sağlamak İstiyoruz"
Tarih: 10 Şubat 2020 Pazartesi 16:10
Tarsus Üniversitesi Proje Ofisi Oluşturuldu
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Tarsus Üniversitesi bünyesinde Uluslararası İlişkiler Ofisi, Kariyer ve Mezun Ofisi, Bilgi ve İletişim Ofisi ve Proje Ofisi oluşturuldu

Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleştirilen Proje Ofisi Yönetim Kurulunun ilk toplantısına Rektör Prof. Dr. Orhan Aydın da katıldı.

Rektör Aydın, Proje Ofisinin amacının bir yandan Üniversitenin araştırma çıktılarının nicelik ve niteliksel olarak artmasına ve dış kaynaklı yurtiçi ve yurtdışı proje fon kaynaklarından Üniversitemizin daha çok istifade etmesine katkıda bulunmak; diğer yandan da bölgedeki kamu, sanayi, meslek ve sivil toplum kuruluşları ile işbirliği halinde projeler üreterek bölgesel kalkınmaya katkı sağlamak olduğunu ifade etti.

 Bu bağlamda, ilgili kuruluşlara ziyaretlerin başlatıldığını, işbirliği protokollerinin imzalandığını, Üniversitenin Ar-Ge yetkinlik haritasının çıkarıldığını ve bölgedeki sanayi kuruluşlarının ihtiyacı olan Ar-Ge ihtiyaç alanlarının analiz edildiğini belirtti.

Proje Ofisinin Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Prof. Dr. Kasım Ocakoğlu (Koordinatör), Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Sami Süygün (Koordinatör Yardımcısı), Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Tahir Erdinç (Koordinatör Yardımcısı), Doç. Dr. Kemal Eyüboğlu, Dr. Öğretim Üyesi Pınar Miç, Dr. Öğretim Üyesi Sinem Tarsuslu, Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Alper Yontar.

Bu haber toplam 424 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2