:

:

:

Tarsus TÜMAY Tercih Günleri Hizmeti Verecek

Tarsus TÜMAY Dershanesi SBS, ÖSS ve Yabancı Dil sınavına girenler için ‘Tercih Günleri Hizmeti’ sunuyor
Tarih: 15 Temmuz 2009 Çarşamba 23:50
Tarsus TÜMAY Tercih Günleri Hizmeti Verecek
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Dershane Müdürü Ramazan Aydın konu hakkında yaptığı açıklamada;” Bu yıl yapılan SBS, OSS VE YAB.Dil. sınavlarına katılan öğrencilerimizin, önceki senelerde olduğu gibi başarılı olmaları bizi çok sevindirdi.

Elde edilen bu başarıyı en iyi şekilde değerlendirmek çok önemlidir. Öğrencilerimizin doğru tercih yapmaları için, dershanemizde oluşturduğumuz 2 ayrı tercih merkezi ile karşılıksız hizmet vereceğiz.

Doğru tercih yaptırmada  tecrübeli olmak, konusunda uzman ve araştırmacı olmak ve yeterli teknik bilgiye sahip olmak çok önemlidir.” Konusunda uzman, son derece tecrübeli ve yüksek teknik bilgiye sahip bir rehberlik servisine sahip olduklarını  ifade eden Ramazan Aydın,” Bu merkezde görevli arkadaşlarım geçtiğimiz yıllarda gerek dershanemizin öğrencileri gerekse dışardan gelen öğrencilere yapmış oldukları bilgisayar destekli tercihlerle onların başarılarını en iyi şekilde değerlendirmişlerdir.

Bu yıl da doğru tercih yapmada uzman kadro ve donanım  isteyen herkese tercihler süresince dershanemiz  açık olacaktır.” dedi.


Bu haber toplam 1020 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2