:

:

:

Tarsus TSO 4. Kez İşbirliği Projesinde

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (EUROCHAMBRES) tarafından yürütülen ‘’Türkiye-AB İş Dünyası Diyalogu Projesi’’ kapsamında, bu kez de Türkiye ve Baltık Ülkeleri arasında işbirliği köprüsü kuruluyor.
Tarih: 27 Ocak 2020 Pazartesi 11:10
Tarsus TSO 4. Kez İşbirliği Projesinde
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Proje ile Letonya (Riga) ve Estonya (Talinn) Odalarına çalışma ziyareti yapılacak. Çalışma ziyareti programına seçilen 12 Odadan biri de Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası oldu.

Avrupa ve Türk Oda/Borsaları arasındaki etkileşimi ve iletişimi güçlendirmek amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (EUROCHAMBRES) tarafından ‘’Türkiye-AB İş Dünyası Diyalogu Projesi-TEBD’’ kapsamında çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Bu çerçevede Letonya (Riga) ve Estonya (Talinn) Odalarına 27-31 Ocak 2020 tarihleri arasında çalışma ziyareti gerçekleştirilecek. ‘’Türkiye ve Baltık Ülkeleri Arasında İşbirliğinin Geliştirilmesi’’ konulu çalışma ziyaretine Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası da seçildi.

TARSUS TSO 4’ÜNCÜ KEZ PROJEDE

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye-AB İş Dünyası Diyalogu Projesi kapsamında düzenlenen etkinliklere 4.’üncü kez katılan Oda olarak Türkiye Oda/Borsaları içinde fark yaratmış oldu. Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcısı ve Dış İlişkiler Proje Sorumlusu Rasim Sarı’nın katılacağı geliştirme ziyareti ile Türkiye ve Baltık Ülkeleri arasındaki ticari işbirliğinin artırılması hedefleniyor. Ayrıca etkinlik ile Baltık ülkelerine Türkiye ve bölge pazarını tanıtıma imkânı, Tarsus TSO faaliyetlerini anlatma ve farklı uygulamalar için işbirliği yapma, Oda üyeleri için yeni pazarlar yaratma ve pazar hakkında edinilen bilgiyi aktarma fırsatı elde edilecek.

ÜYELERİMİZ İÇİN YENİ PAZARLA

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak projeye seçilen odalar içerisinde yer almanın sevindirici olduğunu belirterek, ‘’Oda olarak gururlandık. Bu tür projelerde yer almak gerçekten önemli. Daha öncesinde de Oda olarak projenin faaliyetlerinde birkaç kez yer aldık. Üyelerimiz için onlara yeni pazarlar yaratmak ve ticari işbirlikleri sağlamak açısından önemsiyoruz. Orada hem bölgemizi hem ülkemizi hem de imkânlarımızı anlatma şansı yakalıyoruz.’’ diye konuştu. 

Bu haber toplam 441 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2