:

:

:

Tarsus Ticaret Borsası Lisanslı Depoculuk Konusunda Bilgilendirdi

Türkiye Ürün İhtisas Borsası (TÜRİB) Acenteliği konusunda da uygulama konularının ve Elektronik Satış Salonu işleyişi konuları gerçekleştirilen ziyarette paylaşıldı.
Tarih: 5 Haziran 2020 Cuma 14:31
Tarsus Ticaret Borsası Lisanslı Depoculuk Konusunda Bilgilendirdi
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
 Türkiye Ürün İhtisas Borsası (TÜRİB) Acenteliği konusunda da uygulama konularının ve Elektronik Satış Salonu işleyişi konuları gerçekleştirilen ziyarette paylaşıldı.
Tarsus Ticaret Borsası’nın Elektronik Satış salonu ve elektronik satış sisteminin uygulamaları üzerine Ceyhan Ticaret Borsası ziyaret heyetine yapılan sunumda, elektronik satış salonunun genel işleyişi anlatıldı. 
Tarsus Ticaret Borsası Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk (TTBLİDAŞ) hakkında da bilgilendirme yapılan ziyaret heyetine tesis gezdirilerek lisanslı depoculuk çalışmaları anlatıldı. Kısa bir süre içinde faaliyete geçecek olan lisasnlı depo işletmesi ile ilgili ziyaret heyetinden gelen sorular cevaplandırıldı. 
Ceyhan Ticaret Borsası ziyaret heyeti, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Seçer’ i de iş yerinde ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yrd. Ali Seçer nazik ziyaretlerinden dolayı Ceyhan Ticaret Borsası Genel Sekreterine ve beraberindeki Borsa heyetine teşekkür etti.
Ziyarete Genel Sekreter Yeliz Aydar, Tescil memuru Refa Çil, Muamelat memuru Mutlu Gencer, Borsa Genel Sekreteri Hasan Şanlı, Yönetici Asistanı ve TÜRİB Acente yetkilisi Ezgi Fındık Güngör katıldı.
 
Bu haber toplam 3885 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 3