:

:

:

Tarsus Müftüsü Dr. Hayri Erenay, 3.İlçe Müftüleri Kongresinde Sunum Yaptı

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Ankara-Kızılcahamam ’da düzenlenen 3. İlçe Müftüleri Kongresi değerlendirme oturumunun ardından sona erdi.
Tarih: 8 Mart 2019 Cuma 09:17
Tarsus Müftüsü Dr. Hayri Erenay, 3.İlçe Müftüleri Kongresinde Sunum Yaptı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

3 gün süren kongreye Diyanet'in üst düzey yöneticileriyle birlikte Türkiye genelinde görev yapan tüm ilçe müftüleri katıldı.   

“Değişen Dünya da Değerlerin Korunmasında Diyanet” ana başlığıyla 4 Mart ta  başlayan ve 3 gün süren 3. İlçe Müftüleri Kongresin görüş öneri ve tavsiyeler bölümünde kürsüye davet edilen Tarsus Müftümüz Dr. Hayri Erenay Diyanet’in iş ve işleyişi ile ilgi bir çok konuda önemli değerlendirmelerde bulundu.

 Tarsus Müftü Dr. Hayri Erenay, “Düzenlenen bu kongre, bir araya gelmek ve kendi muhasebemizi yapmak açısından son derece önemlidir. Burada konuşulanlar ışığında eksiklerimizi görerek bu eksiklerimizi gidermek için çaba sarf edeceğiz. Toplumun dini ve manevi hayatına hizmette müftülerimize büyük görevler düşmektedir. Hizmetlerimizi gerçekleştirirken bu bilinçle hareket etmeliyiz” diyerek aşağıdaki tespitlerini kürsüden dile getirdi.

Bu haber toplam 641 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2