:

:

:

Tarsus İlçe Kadın Kolları Başkanlık Seçimleri Neden İptal Edildi?

Tarsus İlçe Kadın Kolları Başkanlık Seçimleri Neden İptal Edildi?
Tarih: 8 Haziran 2024 Cumartesi 12:06
Tarsus İlçe Kadın Kolları Başkanlık  Seçimleri Neden İptal Edildi?
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
Tarsus İlçe Kadın Kolları Başkanlık seçimleri neden iptal edildi? Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkez Kadın Kolları, 2 Haziran Pazar günü yapılan ve Figen Acıyiyen ile listesinin kazandığı Tarsus İlçe Kadın Kolları Başkanlık seçimlerini, yapılan itiraz üzerine iptal etti.
İptal nedeni, CHP Genel Merkezinden gönderilen tutanakla gün yüzüne çıktı! CHP Kadın Kolları Genel Sekreteri Av. Mehtap Yücel, itirazda bulunduğunu ve bu itirazlar arasında ,
“1- Parti üyeleri ve kamuoyu tarafından Tarsus Kadın Kolları İlçe Olağan Kongresi'ne katılımın yüksek olacağının bilinmektedir.
Katılımın sayısı tahmin edilmese bile 2093 kadın üyenin oy kullanacağı hesabıyla (zarf ve oy pusulası sayısında olduğu gibi) hazırlığın yapılmış olması gerektiği açıktır.
2- Katılım yüksek olduğunda Tarsus İlçe Başkanlığı binasının fiziki koşulların yetersiz kalacağının defalarca ifade edilmesine rağmen aynı yerde ısrar edilmiştir.
3- lsrar sonrasında oy kullanacak kadın üyeler arasında hasta, yaşlı olanların ve sıcak hava koşuIlarında dışarda bekleyenlerin oy kullanmadan döndüğü, oy kullanma esnasında yığılmalar yaşandığı bu nedenle kadın üyelerin dışarda bekletilerek ilçe binasına teker teker alındığı, oy Verme işleminin uzatıldığı ve bu koşullara dayanamayan üyelerin de oy kullanmadan ayrıldığı şik6yetler ve video görüntülerinden anlaşılmaktadır” ifadeleri kullanıldı. 
Bu haber toplam 208 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1