:

:

:

TARSUS İDMANYURDU BAŞKANI ÖNDER EGE İYİ GÜNDE, KÖTÜ GÜNDE, BU TAKIMA ŞEHİR OLARAK SAHİP ÇIKALIM

Tarsus İdmanyurdu Başkanı Önder Ege, Yönetim Kurulu, Teknik Heyet ve futbolcularında hazır bulunduğu bir kaynaşma yemeği düzenledi.
Tarih: 1 Eylül 2016 Perşembe 09:43
TARSUS İDMANYURDU BAŞKANI ÖNDER EGE İYİ GÜNDE, KÖTÜ GÜNDE, BU TAKIMA ŞEHİR OLARAK SAHİP ÇIKALIM
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

 Oldukça samimi bir ortamda geçen yemekte Başkan Önder Ege yapmış olduğu konuşmada, yönetime geldiklerinden itibaren öncelikli hedeflerinin takımın her konuda bir disiplin içerisinde olmasını sağlamak olduğunun altını çizdi.

 

Gerek mali anlamda, gerek idari anlamda, gerekse teknik anlamda taviz veremeyecekleri en önemli unsurun disiplin olduğunun altını çizen Ege, kulübü de bu temel doğrultusunda idare ettiklerini belirtti.

 

Başkan Önder Ege ilk seçildiğim günde disiplinden bahsettim bugünde aynı şeyi söylüyorum, yarında konumuz bu olacak.Başarının temeli disiplinden geçer.Bu duruma uymayan bazı oyunculara gerekli ve uygun görülen cezalar kesildi ve kendilerine bunu aktaracağız.İlkelerimizden ve doğrularımızdan taviz vermeden yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte takımımızı en iyi yere çıkarmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz dedi.

 

BİRLİK BERABERLİK ŞART

 

Tarsus İdmanyurdu Başkanı Önder Ege konuşmasına birlik ve beraberlik unsurunu ön plana çıkararak devam etti.Takımın iyide gitse, kötüde gitse bu zorlu yolda tüm şehri ve camiayı arkasına alması gerektiğini ve camianın bu takıma sahip çıkmasının çok önemli olduğunu işaret etti.

 

Bu sezon arkalarında ciddi bir taraftar gücü görmek istediklerini ifade eden genç yönetici, taraftarlarının desteği ile belirlenen hedeflere çok daha kolay ulaşacaklarını iddia etti.

 

Konuşmasına DELİKANLIYIZ, CEZURUZ TARSUS İDMANYURDULUYUZ diyerek son veren Önder Ege, takımda sorun ve sıkıntıların son bulduğunu ve lige odaklandıklarını da vurguladı.

 

HÜSEYİN BORO “ BELEDİYEMİZ TARSUS İDMANYURDU'NUN YANINDADIR”

 

Tarsus  Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Boro, Tarsus Belediyesi olarak her zaman Tarsus İdmanyurdunun yanında olduklarını belirtip, maddi ve manevi olarak şehrin güzide temsilcisini desteklemeye devam edeceklerini vurguladı.Boro başarı kenetlenmeyle, çok isteme ile olur.Bizler Tarsus olarak kenetlenirsek, hedefe ulaşmak için çok büyük aşama kaydetmiş oluruz dedi.

 

TEKNİK DİREKTÖR ERGÜN AYTEKİN; “ BİZE GÜVENİN”

 

Tarsus İdmanyurdu Teknik Direktörü Ergün Aytekin, çok verimli bir kamp programı geçirdiklerini ve takımın lige hazır olduğunu belirtip hafta sonu karşılaşacakları Diyarbekirspor karşılaşmasından iyi bir sonuç alarak şehre dönmek istediklerini ifade etti.Takımına çok güvendiğini belirten deneyimli teknik adam, camiadan Tarsus İdmanyurdu'na güvenmelerini ve desteklemelerini istedi.

 

METEHAN KAVALCI AFFEDİLDİ

 

Silifkespor ile oynanan hazırlık karşılaşması sonrası bazı istenmeyen olayların olması ve bunun ardından takımın kadrosunda yer alan genç isimler Metehan ve Kaan Kavalcı Tarsus İdmanyurdu Yönetim Kurulu kararı ile kadro dışı kalmıştı.Bu isimlerden Metehan Kavalcı affedildi ve takıma ger

Bu haber toplam 1057 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 3