:

:

:

TARSUS İDMAN YURDU KAHRAMANMARAŞ SPOR DEPLASMANINA HAZIRLANIYOR

Tarsus İdman Yurdu Yönetim Kurulu Eyüphan Eyüboğlu başkanlığında toplandı.
Tarih: 25 Ekim 2018 Perşembe 09:45
TARSUS İDMAN YURDU KAHRAMANMARAŞ SPOR DEPLASMANINA HAZIRLANIYOR
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Yapılan Yönetim Kurulu toplantısında oynadığımız Bandırma Spor maçının değerlendirilmesi yapılmış olup zor da olsa galip geldiğimiz maçta futbolcularımız gösterdiği üstün başarıdan dolayı ve maç boyunca bir an olsun takımımızı yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür edildi.

Kahramanmaraş deplasmanı ile ilgili bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Eyüphan Eyüboğlu; “Önemli bir maça gidiyoruz Maraş’ın puana ihtiyacı var bizim de puana ihtiyacımız var amacımız Kahramanmaraş  deplasmanından puan veya puanlarla dönmektir” dedi.

Başkan Eyüboğlu; “Bandırma Spor maçında sakatlanan Yılmazcan ve Abdullah Halman’ın oluşan sakatlık nedeniyle 15 gün sahalarda olamayacak Pendik spor maçında sakatlanan Kaptan Nurullah takımla çalışmalara başladı. Ayrıca daha önce sakatlıkları bulunan Okan, İbrahim ve Yasin’in tedavileri de sürmektedir” dedi.

ŞANLIURFA SPOR MAÇI SAHALARIN BAKIMI NEDENIYLE BAŞKA YERDE OYNANACAK

Tarsus İdmanyurdu Basın Sözcüsü Hakan Can Canan,  “04.11.2018 Pazar günü evimizde oynayacağımız Şanlıurfa Spor maçı Şehir Stadının, Burhanettin Kocamaz stadının bakımda olmasından dolayı Adana İl Spor Müdürlüğü ile görüşülmüş olup 5 Ocak Stadı’nın uygun  olmamasından dolayı Adana İl Spor Müdürlüğü Ceyhan ve Kozan sahalarını önermiştir. Bu konu yönetim kurulumuzda uygun bulunmamış olup,  yönetim kurulunda yaptığımız toplantıda  Mersin İl Spor Müdürlü ile Mersin Arena stadında oynanması için görüşülmüştür. Fakat Arena Stadının da bakımda olduğu belirtilmiştir.

İl Spor Müdürlüğünün tavsiyesiyle Mersin Koray Aydın veya Silifke Stadı’nda maçın oynanması için federasyona bilgilendirme yapılacak olup federasyondan gelecek cevaptan sonra kamuoyu bilgilendirilecektir”

Bu haber toplam 1638 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 3