:

:

:

TARSUS GÜCÜ U 17 TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA EZDİ GEÇTİ

Mersin Gurubunu yenilgisiz şampiyon bitiren Temsilcimiz Tarsus Gücü Osmaniye ilinde düzenlenen Türkiye şampiyonası 1. kademe müsabakalarında Şampiyon olarak 2. kademeye yükseldi.
Tarih: 5 Nisan 2017 Çarşamba 10:31
TARSUS GÜCÜ U 17 TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA EZDİ GEÇTİ
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Mersin, Adana, Gaziantep,Malatya,Şanlıurfa,Hatay şampiyonlarının katıldığı guruptan Şampiyon çıkan maviler oynadığı futbolla da göz doldurdu.

Turnuvanın ilk maçında Hatay Karaağaç sporu 3-1 (goller : Emirhan,Seyit,Doğukan Yılmaz)2. maçta Adana sporu 1-1(Gol Doğukan Sivri) biten maçın ardından penaltılar la

5-3, şampiyonluk maçında da diğer gurubun birincisi Şanlıurfa edesa 7 yıldız sporu 3-1 (Goller:Ozan,Görkay,Doğukan Sivri)yenerek bölge şampiyonu oldu ve Türkiye Şampiyonasına katılan 124 takım içerisinde son 22 takım arasına girdi.Turnuvayı izleyen scout ekipleri en fazla Tarsus Gücü'lü sporcular ile ilgilendi.Teknik ekip şampiyona sonuna kadar kimse ile görüşülmeyeceğini bildirdi.

Teknik Direktör Murat Üçaş ve Antrenör Onur Biçer yaptıkları açıklamada "Bukadar kaliteli bir ekip ile çalışmak gurur verici transfer ettiğimiz sporcular takıma çabuk adepte oldular birbirini tamamlayan bir ekip olduk ve başarıda kaçınılmaz oldu.

Daha başaracak çok şeyimiz var 2.kademe maçlarında da aynı başarıyı gösterip ilk 4 e kalmak istiyoruz bunuda başaracak güçteyiz" dediler.

2.Başkan Ali Rıza Özel yaptığı açıklamada "Kısıtlı imkanlar ile katıldığımız turnuvadan alnımızın akı ile dönüyoruz. Biz sadece kendimizi değil tüm Tarsusu hatta şampiyonada kalan tek Mersin takımı olduğumuz için Mersin ilini temsil ediyoruz.Tarsus Belediye Başkanı Sayın Şevket Can'a desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.Ayrıca 2. kademe maçlarında şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın" dedi. 

Bu haber toplam 1182 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1