:

:

:

Tarsus Belediyesi Toplu Konut Projesi ile Vatandaşın Yüzünü Güldürmeye Devam Edecek

Belediye Başkanı Şevket Can, “Tarsus’un 4 Değişik Mahallesinde Toplu Konut Yapacağız”
Tarih: 16 Ocak 2019 Çarşamba 10:33
Tarsus Belediyesi Toplu Konut Projesi ile  Vatandaşın Yüzünü Güldürmeye Devam Edecek
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Tarsus Belediyesi tarafından başlatılan toplu konut projesi ile inşaat sektörüne yeni bir hamle getirilirken, yeni konut projesi için ise kollar sıvanmaya başlandı.

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, hazırlık aşamasının devam ettiği ve kentin 4 değişik yerinde hayata geçirmeyi planladıkları konut projesi ile toplam 3 Bin 778 ev yapacaklarını belirtti.

Tarsus’un Fevzi Çakmak Mahallesinde bulunan Eski Karamyağı Fabrikası içerisinde bulunan İŞGEM 1’in yerine 900, Hürriyet Mahallesine 292, Kavaklı Mahallesinde 414, Fahrettinpaşa Mahallesinde 200 ve İncirlikuyu mahallesine 1500 konut olmak üzere 3 Bin 306 konut yapılacağını belirten Belediye Başkanı Şevket Can, Berdan Nehri kenarında yapımı devam eden 472 konut ile birlikte toplam 3 Bin 778 konut ile ev’lenmeyecek kalmayacak’ sloğanı ile vatandaşın yüzünü güldüreceklerinin kaydetti.                                                        

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, hayata geçireceği toplu konut projesinin amacını huzur ve güvenin inşa etmek olduğuna dikkat çekerek, “Bu projeleri sadece ev projesi olarak değerlendirilmemeli.

Toplu konut projeleri aynı zamanda sosyal ve kültürel olarak Tarsus'umuzun birliğine, beraberliğine, huzuruna ve kardeşliğimize de yansıyacak.

Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi korusun. Bütün mesai arkadaşlarımızla beraber vatandaşlarımıza daha güzel hizmetler vermeyi nasip etsin" diye konuştu.

Bu haber toplam 344 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 5