:

:

:

Tarsu’da İlk Sağlıklı Yaşam Festivali

Tarsu’da İlk Sağlıklı Yaşam Festivali
Tarih: 2 Nisan 2024 Salı 17:04
Tarsu’da İlk Sağlıklı Yaşam Festivali
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
 30-31 martta ev sahipliğini Terapi ve Terapi-Fit Sağlıklı Yaşam Merkezi’nin sahibi Hülya Bozoğlu’nun yapmış olduğu Sağlıklı Yaşam Festivali Tarsu alışveriş merkezinde yapıldı. Yoğun ilgi gören ve ücretsiz olan etkinlikte renkli görüntüler ortaya çıktı.Yetişkin ve çocuklar için ayrı ayrı standlar bulunan etkinlikte hem aileler hem de çocuklar çok eğlendi.
Etkinlikte neler yapıldı? 
Denge, koordinasyon ve esneklik testi amacıyla yetişkin parkuru kuruldu. Test sonuçlarını kişiye özel olarak kurum fizyoterapistleri tarafından yorumlandı.
Çocuklara fizyoterapist eşliğinde postür analizi ve skolyoz taraması yapıldı.Duyu bütünleme terapisti, özel duyusal çocuk parkurunda duyu bütünleme ve motor değerlendirilmesi yaptı. Çocuklarla dans etkinliği ve çocuk yogası etkinliği sonrası doğru nefes çalışması yapıldı, ailelere tek tek değerlendirme sonuçları anlatıldı.
Kurum diyetisyeni tarafından çocuklara boy ve kilo ölçümü yapılıp gelişimleri ile ilgili ailelerine bilgi verildi.Yetişkinler için sağlıklı beslenme testleri ve vücut analizi yapılıp, yorumlandı. 
Etkinlikte ev sahipliği yapan Bozoğlu ‘ Etkinliğimize yoğun talep için teşekkür ederiz, bu tarz ve daha fazlası etlinlikler ve çalışmalarımız için takipte kalınız’ mesajı verdi.
Bu haber toplam 187 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 3