:

:

:

Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcilerinden Gazetemize Ziyaret

Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcilerinden Gazetemize Ziyaret
Tarih: 22 Eylül 2023 Cuma 10:50
Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcilerinden Gazetemize Ziyaret
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
 Tarsus faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları Atatürkçü Düşünce Derneği Tarsus Şube Başkanı Gökhan Arıkan, Tarsus Kadınlar Derneği Başkanı Gülsevim Kıraç, Tüm Emekliler Dul ve Yetimler Derneği Tarsus Şube Başkanı Bülent Gözener gazetemizi ziyaret ederek Tarsus’un değerlerine sahip çıkılması gerektiğini söylediler.
Ziyaret sırasında Yazı İşleri Müdürümüz Emre Geçim ile görüşen sivil toplum örgütleri temsilcileri “Tarsus’un değerlerine sahip çıkılması biz üç dernek olarak bizim üzerimize ne görev düşüyorsa yapmak için hazırız. 
Tarsus 56 vilayetten büyük bir İlçe fakat sahip çıkılmıyor. Cumhuriyet alanımız var bu alanımızı biraz daha büyültebiliriz. Ulu öndeirmiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Annesi Zübeyde Hanımın heykelinin çevre düzenlemesi yapılması gerekmekte. Tarsus tarihi ve turizm olarak çok zengin bir şehire sahibiz. 
Burada Tarsus’un meydanları tekrar düzeltilerek Tarsus’un değerleri olan  Şahmeran heykeli, Lokman Hekim heykeli bunların çevre düzenlemesi yapılarak  şehrimize  gelen yerli ve yabancı turistleri daha ilgi çekici hale getirebiliriz. 
Buradan tüm oda dernek şehrimizin Mülki amirlerine sesleniyoruz. Tarsus’a sahip çıkalım. Tarsus’u daha iyi yerlere getirmek için elimizden geleni yapalım. Biz üç sivil toplum kuruluşu olarak her zaman desteğe hazırız.’dediler.
Yazı İşleri Müdürümüz Emre Geçim ise “Gelecek nesillere daha yaşanabilir  daha güzel bir Tarsus için bizde elimizden geleni yapmaya hazırız. Bu üç sivil toplum temsilcilerini bu düşüncelerinden dolayı kutluyorum”dedi. 
Bu haber toplam 189 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1