:

:

:

Şimşek, 'Hepimiz Bu Ülkeye ve Bayrağımıza Sahip Çıkmak Zorundayız'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili Adayı Baki Şimşek, ne bir tek insanımızdan nede bir karış toprağımızdan vazgeçmeyeceklerini belirterek, "Hepimiz bu ülkeye ve bayrağımıza sahip çıkmak zorundayız" dedi.
Tarih: 28 Ekim 2015 Çarşamba 08:33
Şimşek, 'Hepimiz Bu Ülkeye ve Bayrağımıza Sahip Çıkmak Zorundayız'
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Milletvekili Baki Şimşek, seçim çalışmaları kapsamında Mersin merkez Toroslar ilçesinde Belediye Başkanı Hamit Tuna ve partililerle birlikte gündüz esnaf ziyaretlerinde bulundu, akşam ise açık hava toplantısında vatandaşlara hitap etti.

 

Toroslar Dorukkent Mahallesi'ndeki açık havca toplantısında 13 yıllık AK Parti hükümetini sert bir dille eleştiren Baki Şimşek "Teröristleri, Habur’da karşılayarak 'düz ovada siyaset yapın' denildi.

 

Ama teröristler ne yaptı, dağdan inerken silahını da, bombasını da beraberinde getirdiler ve bugün Türkiye kan gölüne çevirdiler. Türkiye’de bugünkü durum maalesef budur.

 

Bununla kalmadılar terörist Öcalan bugün 'Sayın Öcalan' oldu. Çözüm süreci adı altında Öcalan için özgürlük mitingleri yapıldı. Yapılan tüm saldırılar karşısında askerimize ve polisimize 'aman müdahale etmeyin,barış gelecek, kardeşlik gelecek' denildi. Hatırlanacağı üzere o dönemlerde bir taraflarına Şivan Perver’i bir taraflarına Mesut Barzani’yi alanlar ne yazık ki, bugün maalesef Türkiye’ye barışı getiremediler" dedi.

 

PKK terör örgütünün bugün 20 ilde alan hakimiyeti kurduğunu ve bu bölgelerden hergün şehit haberleri geldiğini hatırlatan MHP'li Baki Şimşek, 13 yıllık AK Parti iktidarında Türkiye'nin nereden nereye geldiğini herkesin çok iyi görmesi gerektiğini söyledi.

 

Seçim çalışmaları sırasında yaşadığı bazı sıkıntılarına mahalle halkıyla paylaşan Şimşek "Ben Tarsusluyum. Tarsus’un her yerinde dolaşamıyorum.

 

Tarsus’tan Mersin’e gelirken otobandan geliyorum, çünkü Çay ve Çilek Mahallelerinden geçersem taşlanıyorum. Değerli hemşehrilerim, Mersin Hakkari değil, Çukurca değil, Silvan değil.

 

Şunun altını çizerek belirteyim bugün Türk bayrağını arabanıza asıp Mersin’in her yerini dolaşamıyorsunuz. Biz kimseyi düşman görmüyoruz. Bu ülkede yaşayan 77 milyon insanımızı da kucaklıyoruz. Ne bir tek insanımızdan ne de bir karış vatan toprağından vazgeçmeyeceğiz. Herkes aklını başına alacak.

 

Askere, polise kurşun sık, devlet sana her mevkiyi versin, devlete isyan et, ondan sonra televizyonlara çıkıp şarkı türkü söyleyip kardeşlikten söz edeceksin. Türkiye bunları haketmiyor.

 

Bugün ülkemizde terör olmasın 500 milyon nüfusu besleriz. Türkiyeyi yönetenler insanlarımızı dilim dilim böldüler. 'Sen Türksün, sen Alevisin, sen Kürtsün, sen Sünnisin' diyerek böldüler. Bugün Suriye karıştı. Yarın eğer bizde aynı duruma düşersek dünyada bize kapısını açacak bir tane ülke yok" şeklinde konuştu.

 

AK Parti'nin Mersin Milletvekili Adayı Lütfi Elvan'ı eleştiren MHP Milletvekili Baki Şimşek "Şimdi bu bölgeye eski Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan’ı aday olarak sizlerin karşısına çıkardılar.  Bu şahıs, AK Parti'nin diğer adayları gibi 13 yıldır aynı vaatleri veriyor. Diğer adaylarınızın verdiği vaatlere ne oldu? Bugün, Türkiye’de Büyükşehir olup da havaalanı yapılmayan tek yer Mersin’dir" ifadesini kullandı.

 

Bu haber toplam 8108 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1