:

:

:

Seçer, Mersin Metrosu ve Tarsus Tranvayı’nı Yapacağız”

Seçer, Mersin Metrosu ve Tarsus Tranvayı’nı Yapacağız”
Tarih: 23 Mart 2024 Cumartesi 13:30
Seçer, Mersin Metrosu ve Tarsus Tranvayı’nı Yapacağız”
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Tarsus Oto Galericiler Sitesi, ardından da Tarsus Tırcılar ve Kamyoncular Kooperatifi’ni ziyaret etti.Seçer, tırcılar ve kamyoncuların yaptıkları mesleğin zor bir iş olduğunu vurgulayarak, bölgenin de önemli bir geçim kaynağı olduğunu kaydetti. Son zamanlarda özellikle Mersin’de ticaretin artması ve kentte her sektörün gelişmesinin bu sektörü de bir hayli büyüttüğünü ifade eden Seçer, “Liman’da yük indirme, yükleme kapasitesi, sanayide ve tarımda üretim arttıkça sizlere ihtiyaç da artıyor” dedi.
Mersin Metrosu’nun temelini attıklarını ve Tarsus’a da tramvay yapacaklarını vurgulayan Seçer, “Seçimden sonra vatandaşlarımızın desteğiyle göreve devam edeceğiz ve Mersin Metrosu’nun inşaatı devam edecek. Tarsus’ta da otogar girişinden üniversiteye kadar toplam 12 kilometre tramvay olacak” ifadelerini kullandı.
Mersin Büyükşehir’in hizmetlerine hız kesmeden devam edeceğini söyleyen Seçer, “Kadına, çocuğa, yaşlıya, fakire, fukaraya hiçbir imkanımızı esirgemeyeceğiz” dedi.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Tarsus Oto Galericiler Sitesi, ardından da Tarsus Tırcılar ve Kamyoncular Kooperatifi’ni ziyaret etti.İlk olarak Tarsus Oto Galericiler Sitesi’nde esnaf ziyareti yapan Seçer, site esnafına ‘Hayırlı işler’ dileyip, sohbet etti. Seçer daha sonrasında da Tarsus Tırcılar ve Kamyoncular Kooperatifi’ni ziyaret etti. 
Bu haber toplam 188 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1