:

:

:

Sağlık Çalışanlarına Yangın Söndürme Tatbikatı Eğitimi Verildi

Sağlık Bakanlığının emirleri doğrultusunda “ Binaların Yangından Korunma Hakkında Yönetmelik “ kapsamında Tarsus İlçe Sağlık Müdürlüğü çalışan personellere yönelik Mersin İtfaiye Daire Başkanlığı Uzmanlığının organize ettiği yangın söndürme eğitimi ve tatbikatı gerçekleştirildi.
Tarih: 19 Şubat 2019 Salı 11:21
Sağlık Çalışanlarına Yangın Söndürme Tatbikatı Eğitimi Verildi
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Sağlık Müdürlüğü bahçesinde Mersin İtfaiye Daire Başkanlığı Uzmanları tarafından yangın söndürmede kullanılan malzemeler hakkında bilgiler verildikten sonra deney kazanı içinde ateş yakılarak çalışanlara yangın söndürme cihazları ile ateşin söndürülmesi işlemi yapıldı.

Böylece herhangi bir yangının başlangıcında yangın söndürme tüplerinin piminin çekilerek tereddüt etmeden yangına müdahale etmenin önemi de gösterilerek anlatıldı.

Tarsus İlçe Sağlık Müdürü Dr. Füsun Kaleli, "Her yıl bu tatbikatların çalışanlarımızın katılımıyla yapılarak yangının günlük hayatımızda büyük bir tehlike olduğu hatırlatılıp, konunun ciddiyeti çalışanlarımıza yangın söndürme cihazlarının kullanımının yangın anında heyecanlanmadan nasıl kullanılacağı teker, teker personellerimize öğretilerek hazırlıklı olmaları sağlanmaktadır."

Bu haber toplam 547 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2