:

:

:

PTT ile Anılarınız Pullarda Yaşayacak

Müdür Müzeyyen Ünal, “Bir Fotoğraf ile Anılar, Pullarda Yer Bulacak”
Tarih: 10 Mayıs 2019 Cuma 10:32
PTT ile Anılarınız Pullarda Yaşayacak
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

PTT yeni uygulaması olan kişisel pul hizmeti ile özel zamanlara ait fotoğrafları ölümsüzleştirmeye devam ediyor.

Tarsus’ta Hasan Karamehmet ilkokul öğrencileri, PTT Müdürlüğünü ziyaret ederek, ‘Kişisel Pul’ çalışmasında yararlanmak için ziyaret ettiler.50 öğrencinin anılarının pullarda yaşayarak, ölümsüzleşeceğinin söyleyen PTT  Tarsus Müdürü Müzeyyen Ünal, “Bu uygulama kapsamında gerçek ve tüzel kişiler tarafından gönderilen görsel objeler pul olarak basılacak ve gerek hatıra amaçlı gerekse postada kullanabilecektir.

Söz konusu objeler ( kuruluş yıldönümünü kutlama, belli bir olayı anmak, ticari bir ürün yada şirket tanıtımını yapmak, doğum günü, evlilik, yıldönümü, anneler günü, babalar günü, mezuniyet töreni, hatıra v.b) amaçlı olabilmektedir.

Ülkemiz çapında mükemmel bir ilgiye mazhar olan bu hizmetten siz de faydalanmak ister misiniz? Herhangi bir görsel (Resim) verin, biz onu Pul olarak bastıralım. İster logonuz, İster Alışveriş Merkezi resminiz ve sloganınız. İşte bu kadar basit! Ülkemiz kamu kurumu PTT’ye milli değerinize, şirketinize ve müşterilerinize faydalı bir hizmet gerçekleştirmek ister misiniz?

Ayrıca bastıracağınız pulu PTT vasıtasıyla göndereceğiniz gönderilerinizde kullanabiliyorsunuz. Örneğin şirketiniz bir gönderiyi yurt içinde herhangi bir noktaya göndermek istedi: PTT’ye gelin, gönderinizin üzerine pulunuzu (gönderi ücreti değerinde) yapıştırın ve herhangi bir ücret ödemeden geri dönün, hem de gönderiniz kamu güvencesinde gitsin” dedi.

Atatürk İlköğretim okulu öğrencilerinin bugün ziyaretlerini beklediklerini ifade eden Müdür Ünal, herkesin Kişisel Pul siparişi verebilmeleri için kimlikleriyle birlikte en yakın müracaatlarını beklediklerini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 409 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2