:

:

:

Otel ve Konut Projeleri İçin Çalışmalar Devam Ediyor

Başkan Şevket Can, “Tarsus’a Yakışır Projeleri Vatandaşlarımızla Buluşturmayı Sürdüreceğiz”
Tarih: 12 Temmuz 2018 Perşembe 10:36
Otel ve Konut Projeleri İçin Çalışmalar Devam Ediyor
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, konut projelerine yenilerini ekleyeceklerini belirtti.

Tarsus’un eski Karam Yağ Fabrikası olan ve şu anda İŞGEM olarak kullanılan alana yaklaşık 900 konut yapmayı planladıklarını kaydeden Belediye Başkanı Şevket Can, “Burası 53 dönüm. Toplam inşaat alanı ise 80 bin m2. Yani hesaplarımıza göre 800 ile 900 konut arasında bu alana inşaat yapılabilir. 

Biz bu alanları TOKİ’ye teklif ettik. Fakat onlar direk hazine arazisi istediği için sonuç alamadık. Bu iki projeyi Belediye olarak hayata geçirerek, uygun koşullarda vatandaşlarımıza vereceğiz” dedi.

-KARMA OTEL TEMELİNİN BU AY İÇİNDE ATILMASI BEKLENİYOR-

Tarsus kent merkezinde büyük bir ihtiyaç haline gelen otel sorunu bu ayın içerisinde atılacak temel atma ile çözülmesi bekleniyor.

Eski Açık Hava Gösteri Merkezinin bulunduğu alana yapılacak olan karma otel projesi ile büyük bir açığı gidermeyi amaçladıklarını gazetemize açıklayan Belediye Başkanı Şevket Can, “Bölgemizin en büyük karma projesinin temeli bu ay içerisinde atmayı hedefliyoruz. 

Tarsus en yüksek binası olacak olan karma otel projesi 27 katlı 2 bloktan oluşacak olan karma otel projesi şehrimizin en büyük projesi olacaktır.

Eksikliğin giderilmesi düşünülüyor.  Karma otel projesi 103 oda 2 bloktan oluşmaktadır. Şehrimizin en yüksek binası olacak. 24 katlı, eksi 3 kat otopark olmak üzere toplam 27 katlı olacak. 2 bloktan oluşan projenin ilk bloğu otel ve konut olacak şekilde tasarlanmıştır” dedi. 

Bu haber toplam 379 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2