:

:

:

Miraç Kandili’nde Kandil Simitleri Mersin Büyükşehir’den

Miraç Kandili’nde Kandil Simitleri Mersin Büyükşehir’den
Tarih: 8 Şubat 2024 Perşembe 16:38
Miraç Kandili’nde Kandil Simitleri Mersin Büyükşehir’den
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
Her kandil olduğu gibi Miraç Kandili’nde de kandil simidi Mersin Büyükşehir’den. Kentin farklı noktalarında stant kuran Büyükşehir Belediyesi ekipleri, vatandaşların kandilini kutlayarak, kandil simidi ikram etti. Ekipler, 30 cami ve 5 farklı dağıtım noktasında 15 bin kandil simidi ikram etti.
Kandillerde vatandaşlara kandil simidi ikramını geleneksel hale getiren Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi, dün gece kutlanan Miraç Kandili’nde de vatandaşlara kandil simidi dağıttı.
Büyükşehir Belediyesi bünyesinde üretilen ve hazırlanan kandil simitleri tek tek paketlendi. 30 cami ve 5 dağıtım noktasında stant kuran ekipler, vatandaşların kandilini kutlayarak, kandil simidi ikram etti. Büyükşehir ekipleri; 4 merkez ilçenin yanı sıra Tarsus, Çamlıyayla, Erdemli, Silifke, Anamur, Bozyazı, Gülnar, Aydıncık ve Mut’ta olmak üzere tüm ilçelerde toplam 15 bin kandil simidi dağıttı. Ayrıca 6 Şubat depremlerinin yıl dönümü dolayısıyla Tarsus Şehir Mezarlığı’nda düzenlenen Kuran’ı Kerim okuma programına katılanlara da kandil simidi dağıtıldı. Vatandaşlar da simit dağıtımını memnuniyetle karşıladı. 
Bu haber toplam 150 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2