:

:

:

Milletvekili Uysal, “MHP 55 Yıllık Şerefli Yolculuğun Adıdır”

Milletvekili Uysal, “MHP 55 Yıllık Şerefli Yolculuğun Adıdır”
Tarih: 10 Şubat 2024 Cumartesi 11:37
Milletvekili Uysal, “MHP 55 Yıllık Şerefli Yolculuğun Adıdır”
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
MHP Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal, Milliyetçi Hareket Partisi’nin 55. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Uysal, MHP’nin 55 yıllık onur ve gurur timsali bir parti olduğunu belirterek “İlk günkü azim ve kararlılık, bitmeyen gurur ve onurla Aziz Atatürk ve Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in izinde liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin yolunda nice 55 yıllara.” açıklamasında bulundu.
9 Şubat 1969 tarihinde merhum Başbuğ Alparslan Türkeş liderliğinde kurulan Milliyetçi Hareket Partisi 55. kuruluş yılını kutluyor. Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal da partisinin 55. yılıyla ilgili yazılı açıklama yaptı.
Milletvekili Uysal şu ifadelere yer verdi;
“Milliyetçi Hareket Partisi olarak dilden dile söylenen, gönülden gönüle geçen ve vazgeçilmez yeminimizle koskoca 55 yılımızı geride bırakıyoruz. 55 yıllık onurlu davamızın herhangi bir kademesinde yer alan, üç hilali göğsüne nakşeden her bir kardeşimi yürekten tebrik ediyorum. Milliyetçi Hareket Partisi, Türk ve Türkiye yüzyılında kararlılıkla, azimle ve toplumun faydasına olacak hizmetler yapmaya, yürekler kazanmaya devam edecek. "DEDİ.
Bu haber toplam 187 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1