:

:

:

Milletvekili Baki Şimşek, Tarsus'ta Cetvel Esnaflarını Ziyaret Etti

"Çare ve Umut Milliyetçi Hareket Partisi’nde'dir"
Tarih: 13 Ekim 2015 Salı 09:50
Milletvekili Baki Şimşek, Tarsus'ta Cetvel Esnaflarını Ziyaret Etti
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili Adayı Baki Şimşek, 1 Kasım tarihinde yapılacak olan seçimlere az bir zaman kala seçim çalışmalarına ağırlık vererek, Tarsus'ta esnaf ziyaretlerinde bulundu.

 

Milletvekili Baki Şimşek, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Kerim Tufan, Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Boro, MHP Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur ve yönetimi ile kalabalık bir partili ile birlikte önce Milletin Efendisi Köylü Pazarı'nda esnafları tek tek gezerek 'hayırlı işler ve bol kazançlar' dileğinde bulundu.

 

Tarsus Ziraat Odası Başkanı Ali Ergezer'in bulunduğu ziyarette Köylü Pazarı esnafıyla sohbet eden Baki Şimşek, kendisine gösterilen yakın ilgiye teşekkür ederken, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşları da geri çevirmedi.         

 

Köylü Pazarı ziyareti sonrasında Cetvel'de esnaf ziyaretlerinde bulunan ve kahvehaneleri gezen MHP'li Şimşek, gezi sonrasında yaptığı açıklamada 1 Kasım seçimlerinin hem Türkiye hem de Mersin açısında gerçekten önemli olduğuna vurgu yaparak, bu seçimde vatandaşların sadece oy kullanmayacağını, kullandıkları o kutsal oylarla ülkenin kaderini belirleyeceğini söyledi.

 

AK Parti iktidarından Türkiye’nin bir adım dahi atacak mecalinin kalmadığının altını çizen Şimşek "Milliyetçi Hareket, Türk milletinin sevdalısıdır. Çare ve umut Milliyetçi Hareket Hareket Partisi’ndedir. Büyük Türk Milletini bütün ağırlıklarından kurtarmaya talibiz. Milliyetçi Hareket Partisi toplumsal onarım iddiasıyla, huzurlu gelecek, milli, ahlaklı ve adaletli yönetim vaadiyle milletimizin huzurundadır. Bizlerin hedefleri hazır. Halkımız, bizi iktidara layık görürse, projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz. Biz milletimizin hizmetkarı olmaya hazırız" ifadesini kullandı.

 

Bu haber toplam 8884 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1