:

:

:

MHP’li Vekil, 10 Ocak Gazeteciler Gününü Kutladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Baki Şimşek, demokrasinin temel taşlarından olan basının, düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracı olduğunu söyledi.
Tarih: 10 Ocak 2020 Cuma 11:39
MHP’li Vekil, 10 Ocak Gazeteciler Gününü Kutladı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Milletvekili Şimşek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında,

“Gazetecilik, fedakarlık ve sorumluluk isteyen, zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir. Halkımızın doğru bilgilendirilmesini ilke edinmiş, tarafsız ve objektif basın, demokratik ve gelişmiş ülkelerin en önemli güçlerinden biridir.

Zor şartlara rağmen ülkemizde ve Mersin’de görevlerini yerine getirmek için emek harcayan gazetecilerin halkı doğru, tarafsız ve sağlıklı bilgilendirme çabaları takdire değerdir. Bu duygu ve düşüncelerle,

Mersin’imizin sosyal, kültürel, ekonomik gelişmesi ve kalkınmasını gündeme taşıdıkları konularla büyük katkı sağlayan, yaptıkları görev gereği bir anlamda kamu hizmeti ifa eden değerli basın çalışanlarımızın ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, bundan sonraki çalışma hayatlarında başarılar diler, ebediyete intikal eden basın çalışanlarını rahmet ve minnetle anar, tüm basın çalışanlarına sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadesini kullandı. 

Bu haber toplam 438 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 9