:

:

:

MHP'de Birlik ve Beraberlik Yemeği

Başkan Can, 'Güvenin ve Hizmetin Adı MHP'dir'
Tarih: 1 Ekim 2015 Perşembe 09:02
MHP'de Birlik ve Beraberlik Yemeği
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Yaklaşan 1 Kasım 2015 seçimleri öncesi Milliyetçi Hareket Partisi ve teşkilatlarınca düzenlenen “Birlik ve Beraberlik Yemeği” yoğun ilgi gördü.

 

Şehir Park Cafe ve Restaurant’ta verilen yemeğe Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, MHP ilçe Başkanı Ertuğrul Bodur ve teşkilat başkanları ile partililer katıldı.

 

Yemek duasını ve açılış konuşmasını yapan MHP İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur,  1 Kasım seçimlerinde birlik ve beraberlik içinde başarıyla çıkacaklarını söyledi.

 

Daha sonra söz alan Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, buradaki tabloya bakıldığı zaman büyük bir aile olduklarını söyledi.

 

Başkan Can, “Şöyle bir baktığımız zaman aslında biz belediye seçimlerinde de aynı sloganı kullandık ‘biz büyük bir aileyiz’ dedik.  Şahsım olarak ben bütün yönetici arkadaşlarımla, bütün teşkilat başkanlarımla onur ve gurur duyuyorum. 

 

Gerçekten biz büyük bir aileyiz” dedi.

 

Girilen seçim sürecinin çok iyi değerlendirmesi gerektiğini ifade eden Başkan Can, “Yine bir seçim arifesindeyiz, hepimiz 7 Haziran seçimlerinde güzel çalışmalar yaptık. Çocuklarımıza ve kendi geleceğimize yaşanılabilir bir şehir bırakmanın yöntemi, yolu, aldığımız oyu ne kadar çok arttırırsak, ne kadar çok çalışırsak buna bağlı.

 

Gerçekten gücümüz oyumuzla ölçülü değer kazanacak. Seçimlere 32 günlük bir süre var, bizler Milliyetçi Hareket Partisi’ne inanan ülkü erleri olarak gündüz yorulmadan, gece uyumadan biraz daha fazla duyarlı olacağız, biraz daha fazla gayretli olacağız, 7 Haziran’da almış olduğumuz oyu Cenab-ı Allah’ın izniyle sizlerin duası ve desteğiyle arttıracağız, buna mecburuz.

 

 Bu oyları arttırmamak için hiçbir nedenimiz yok. Ülkemizin gidişatına baktığımız zaman gerçekten televizyonlarda izliyoruz, gazetelerde okuyoruz ülkemiz nerelere gidiyor, 13 yılda nerden nereye geldi ve nereye gidiyor hep birlikte görüyoruz ki, bunları anlatmaya gerek duymuyorum.

 

Bunun yanında hizmet açısından baktığımız zaman 129 köyümüz kapanan 5 beldemiz 45 mahallemiz hizmeti belediyelerimizden alacak.

 

Yani hizmetin adı belediyeler ve MHP. O zaman güvenin de adresi MHP, hizmetinde adı MHP” şeklinde konuştu.

 

1 Kasım’a kadar gece gündüz demeden çalışacaklarını vurgulayan Başkan Can, “Oy istemenin adını siz koyun, ne koyarsanız koyun.

 

Hatırınızı koyun, gönlünüzü koyun adını ne koyarsanız koyun, herkesten MHP’ye oy vermeyi, oy verenden bir daha vermeyi, vermeyenden de verdirmeyi yapmak zorundayız. İnşallah bunu hep birlikte başaracağımıza yürekten inanıyorum. Ama Cenab-ı Allah çalışana verir.

 

Biz çalışırsak Cenab-ı Allah bize verir. Cenab-ı Allah çalışanın diline bakmıyor, ırkına bakmıyor, milletine, memleketine bakmıyor, ‘yeter ki çalış kulum vereyim’ diyor. Bizlerde teşkilat başkanımızın önderliğinde ve liderliğinde 32 gün boyunca çalışacağız. Durumu müsait olan arkadaşlarımız elinden geldiğince teşkilat başkanımızın yaptığı çalışmaya iştirak edecek. Gücümüze güç katacağız, bu seçimden inşallah daha büyük zaferle çıkacağız, çıkacağız. Başka yolu yok. İnşallah bunu da sizlerle beraber başaracağız. 1 Kasım’da gümbür gümbür sandıklara üç hilali basarak sandıkları patlatalım diyorum. İnşallah bunu hep birlikte başaracağız” ifadesini kullandı.

 

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, iyi bir çalışma ile MHP’nin seçimlerinde zaferle çıkacağını söyledi.

 

Şimşek, “Bugün bu yemekle beraber,1 Kasım Seçimleriyle ilgili seçim startını da vermiş bulunmaktayız. Ben buradaki arkadaşlarımın birçoğuyla yıllardır omuz omuza siyaset yapıyorum.

 

Sizlerle siyaset yapmaktan hep onur ver gurur duydum bugüne kadar kucaklaşamayacağım elini sıkamayacağım Tarsus’ta da, Mersin’de de ne bir dava arkadaşım ne bir hemşerim var.

 

Allah’a şükür bütün arkadaşlarımızla bugüne kadar hep iyi ilişkiler içerisinde olduk. Bundan sonra da inşallah el birliğiyle çalışacağız” dedi.

 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsus MHP’nin güneyde bayraktarlığını yapmış önemli kent olduğunu dile getirdi.

 

Başkan Kocamaz, “Tarsus sadece Mersin için değil tüm Çukurova için, Türkiye için çok büyük önem arz eden bir yerleşim birimi.

 

 Tarsus MHP’nin güneyde bayraktarlığını yapmış, MHP’yi bu bölgede doruğa tırmandırmış, burada oluşan sinerji ile MHP’nin bölgede etkili duruma gelmesine yol açmış bir kenttir. Biz Tarsuslular olarak, Mersinliler olarak üzerimize düşeni yaptığımızda Mersin’de görevimizi yapmış sonuca ulaşmış oluruz.

 

Aynı şekilde diğer illerimizde de bu mücadele verildiğinde bütün iller tertemiz olur, bütün iller birleştiği zaman da Türkiye’miz, vatanımız tertemiz olur. Allah hepimize kolaylıklar versin, çıktığımız bu vatan millet davasında bizleri muzaffer kılsın” şeklinde konuştu.

 

Konuşmaların ardından teşkilat başkanları sıcak bir atmosferde çay içip sohbet ettiler.

 

Bu haber toplam 9189 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 3