:

:

:

MHP Tarsus'tan Sondakika Açıklaması

Tarih: 30 Mart 2019 Cumartesi 10:23
MHP Tarsus'tan Sondakika Açıklaması
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

MHP Tarsus İlçe Teşkilatı'ndan yazılı bir açıklama yapıldı.

İŞTE O AÇIKLAMA

29/03/2019 Cuma günü akşam saatlerinde Chp Tarsus ilçe teşkilatı tarafından yayınlanan basın bülteninde, ne  anlatmak istediklerini  kendileri bile anlamayan, seçim sürecinde yapılan propagandalarda Chp adayı Haluk Bozdoğan’ın yaptığı seviyesiz ve iftira dolu konuşmaları ile kendi yarattıkları yalan girdabına kapıldıkları aşikar olmuştur.

Chp ilçe teşkilatı ve adayları Haluk Bozdoğan'ın gördüğü halüsinasyon sarmalı artık acil tedavi sürecine girmiş bulunmaktadır. Kendilerine ivedi şekilde KORTİZON (!) tedavisi öneriyoruz.

Bütün Tarsus’un 25 yıldır teveccühünü kazanan MHP, her zaman olduğu gibi bu seçimde de Tarsus Cumhur İttifakı adayımız, Belediye Başkanımız Sayın Şevket Can’ın etrafında kenetlenmiş ve temiz bir seçim süreci geçirmiştir.

Etekleri tutuşan, seçimi kaybettiğini anlayan CHP Tarsus İlçe Teşkilatı şimdiden kendilerine mazeret uydurma telaşına düşmüştür. Hatırlanacağı üzere 2014 seçimleri sonrası seçim yenilgilerini değerlendiren Ali İlk; Şevket Can ve MHP karşısında kaybeden adayları olan Haluk Bozdoğan’ın yanlış bir tercih olduğunu ve adaylarının basın mensuplarıyla sürekli kavgalı olduğunu beyan etmişti.

Anlaşılan o ki kendi parti iç huzurunu bile sağlayamayan CHP zihniyeti Tarsus’a da kavga kültürü ile
siyaset yapma geleneğini sürdürmektedir.

Tabiidir ki bir seçim sürecinde her aday seçmene ve kamuoyuna karşı sorumludur. Seçmenle aday arasında köprü olmaya çalışan ve adayla ilgili kimi soruların cevaplanması adına görevlerini ifa eden basın mensupları ve medya emekçileridir.

Tarsus’ta da görevlerini yapmaya çalışan basın mensuplarımızı töhmet altında bırakmak ayıptır. MHP olarak Tarsus basınını töhmet altında bırakan CHP’nin  haber bültenini esefle kınıyoruz. MHP olarak tavsiyemiz seçmen ve basın ile diyaloglarını iyi tutmaları yönündedir.

Tarsus’umuz da yediden yetmiş yediye, köylerden şehrimize tüm kesimlerden, her yaş ve meslek gruplarından destek gören Belediye Başkanımız Şevket Can  ile beraber temiz ve açık bir siyaset yürüterek sevgi ağı örmeye devam ediyoruz.

Kamuoyu yoklamalarında, açık hava toplantılarında ve coşkulu yürüyüşlerimizde oluşan sevgi seli dosta güven düşmana korku salmıştır. Huzurun, hizmetin ve kardeşliğin devamına ortak olması için tüm hemşerilerimizi Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında Şevket Can’a destek olmaya çağırıyoruz.

Duamız ve temennimiz odur ki sağduyu ile bu seçim sürecini tamamlayalım.
​​​​​​​
Kamuoyuna Saygı ile arz ederiz.

Bu haber toplam 9229 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
ahmet bozdoğan
12:08
31 Mart 2019 Pazar
kortizon pek imalı olmuş ama cuk oturmuş
88.235.21.28
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1