:

:

:

MHP Mİlletvekili Baki Şimşek, Mersin'i Karış Karış Geziyor

"MHP, Terörü Kökünden Kazıyacak, Ekonomiyi Düzeltecek Tek Partidir"
Tarih: 26 Ekim 2015 Pazartesi 09:14
MHP Mİlletvekili Baki Şimşek, Mersin'i Karış Karış Geziyor
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili Adayı Baki Şimşek, 13 yıllık AK Parti iktidarının sürekli olarak istikrarın sürmesinden bahsettiğini, vatandaşa ise aba altından sopa gösterdiğini belirterek, MHP iktidarındaki istikrarın AK Parti’nin hayal edemeyeceği kadar güzel olacağını söyledi.

 

Milletvekili Baki Şimşek, seçim çalışmaları kapsamında Mersin'in her yerini karış karış gezerken, her ziyaret ettiği ilçede ise halkın sevgi sine mazhar oluyor.

 

Silifke ilçesinde Sanayi Sitesi esnafını gezdikten sonra tarım işçileriyle bir araya gelen Şimşek, "MHP'nin iktidarında yeni iş yeri açan esnafımıza 5 yıl vergi ve prim avantajı sağlanacak. Esnafın gelirinin vergilendirilmesinde asgari geçim indirimi uygulanacak. Esnafın ve sanatkarın emekli aylıklarından sosyal güvenlik destek primi kesilmeyecek.Esnaf ve sanatkarların geçmiş hizmetlerine borçlanma hakkı verilecek" dedi.

 

Esnafın artık vergisini de, sigortasını da, Bağ Kur’unu da ödeyemez hale geldiğini hatırlatan MHP Milletvekili Baki Şimşek "Bugün esnafımız yıllardır biriktirdiği tasarruflarını satarak ayakta duruyor.  

 

Bu sorun MHP İktidarında çözülecektir. Türkiye’nin katlanılmaz hale gelen ve toplumun her kesimini etkileyen ekonomik ve sosyal sorunlarını ve sıkıntılarını köklü ve kalıcı çözümlere kavuşturmak Milliyetçi Hareket iktidarının en önemli ve öncelikli hedefi olacaktır" dedi.

 

Silifke ve Mut ilçelerinde açık hava toplantılarına da katılan Baki Şimşek, AK Parti’nin sürekli olarak istikrarın sürmesinden bahsettiğini, vatandaşa ise aba altından sopa gösterdiğini söyledi.

 

MHP'nin bu ülkenin demiri, çimentosu ve geleceği olduğunu vurgulayan MHP'li Şimşek "1 Kasım genel seçimlerinde MHP'nin tek başına iktidar olması gerekiyor. Çünkü MHP, terörü kökünden kazıyacak, ekonomiyi düzeltecek tek partidir. Türkiye'nin ekonomisiyle övünen 13 yıllık AK Parti iktidarı şimdi bu ülkenin ne hale geldiğini görmüyor. Şundan herkesin emin olmasını istiyorum; MHP iktidarındaki istikrar AKP’nin hayal edemeyeceği kadar güzeldir. MHP iktidarında kişisel hırslar yoktur, bu ülkenin geleceğinin ülküsü vardır" şeklinde konuştu.

 

"Bizim veremeyeceğimiz hiçbir hesap yoktur" diyen Milletvekili Baki Şimşek "Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli koalisyon için 4 madde öne sürdü. Cumhuriyeti koruyalım dedik, Recep Tayyip Erdoğan değil hırsızlar yargılansın dedik. Onlar yanlış anladılar. 17-25 Aralık süreci sorgulansın, çözüm zırvalığı son bulsun dedik. Ama ne yazık ki Oslo'da, İmralı'da, Dolmabahçe'de PKK'nın 10 maddesini kabul edenler MHP'nin 4 maddesini kabul etmediler. Bugün birlik günüdür. Bugün bu ülkede ben PKK'lıyım diyenler, sırtımı PKK'ya dayadım diyenler 80 milletvekili çıkardılar. PKK'lılar meclise girdi diye pilav dağıtan CHP'liler var.

 

Atatürk'ü Cumhuriyeti seviyoruz diyen CHP'lilerin Genel Başkan Yardımcısı HDP'ye oy verdiğini söyledi. Bunların yaşandığı bir ülkede şehitler ölmez vatan bölünmez diyenlerin iktidara geçmesi gerekiyor. Onun için hepinizin dualarını ve desteğini bekliyoruz" ifadesini kullandı.

 

Bu haber toplam 8511 defa okunmuştur.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 16