:

:

:

MHP Milletvekili Baki Şimşek, Dağ Taş Demeden Partisine Oy İstiyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili Adayı Baki Şimşek, 1 Kasım seçimleri öncesinde çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor.
Tarih: 20 Ekim 2015 Salı 09:12
MHP Milletvekili Baki Şimşek, Dağ Taş Demeden Partisine Oy İstiyor
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Cumartesi günü Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, MHP İlçe Başkanı Kudret Özdemir ve Çamlıyayla Ülkü Ocakları Başkanı Eren Gür ile birlikte ilçe merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulunan Milletvekili Baki Şimşek, daha sonra ise Çamlıyayla’nın köylerini gezerek partisinin seçim beyannamesini vatandaşlarla paylaştı.

 

Çamlıyayla ziyareti sonrasında Tarsus’a bağlı Sucular ve Ulaş Mahallelerini (köy) ziyaret eden Şimşek’e, vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundular.

 

MHP Milletvekili Baki Şimşek’in, babaocağı Çakırlı Mahallesi’ndeki (köy) karşılama ise tam bir şölen havasında oldu. Kadınlı-erkekli davul-zurnalar ve kurbanlar kesilerek köy girişinde Türk bayrağı ile karşılanan Baki Şimşek, önce anne ve babasını elini öperek onların hayır duasını aldı. Daha sonra ise köy meydanında toplanan köylü vatandaşlara hitaben bir konuşma yaptı.

 

1 Kasım Pazar günü yapılacak olan seçimin sadece Milletvekili genel seçimi olmadığını, bu seçimin Türkiye’nin varlık, yokluk seçimi olduğunu belirten MHP’li Baki Şimşek, “Şunu açık ve net olarak belirtmek isterim ki, bu seçim helal ile haram arasında bir seçimdir. Bu seçim saray sevdalıları ile Türkiye sevdalıları arasında bir seçimdir. Bu seçim vatan toprağını bırakıp kaçanlarla vatan toprağı için toprağa düşenler arasında bir seçimdir. Bu seçim Türkiye’nin ve Mersin’in kader seçimidir” dedi.

 

Konuşması sık sık köylü vatandaşların alkışlarıyla kesilen Milletvekili Baki Şimşek, kendisinin de bu bölgenin bir evladı olarak vatandaşların dertlerini ve sıkıntılarını çok iyi bildiğinin altını çizerek “AK Parti’nin 13 yıllık iktidarı döneminde bölgeye hiçbir yatırım yapmadığına sizlerde şahit oldunuz. Mersin’den aday gösterilen her Bakan bir söz verip gitti. Verilen bu sözler hep lafta kaldı. Şimdi ise eski Ulaştırma ve Denizcilik Bakanını buradan aday gösterdiler. Bu şahısta ‘yok şunu yapacağız, yok bunu getireceğiz’ diyerek oy avcılığına çıkmış. Peki, şimdi ben buradan sormak istiyorum, sizler 13 yıldır tek başına iktidar değil miydiniz? Neden bu 13 yıllık iktidarınız zamanında bunları yapmadınız? Lafla bir yere varılamayacağını artık benim köylü vatandaşımda çok iyi biliyor” ifadesini kullandı.

 

Çiftçilerin tarım yapamaz hale geldiğini, gençlerin kendi memleketlerinde iş bulamadığına vurgu yapan Şimşek “İçinizden biri olarak bu seçimde sizlerden partimize oy vermenizi istiyorum. Şuanda, bölgemizde ekonomik sorunlar var, siyasi sorunlar var, sosyal sorunlar var inşallah bu sorunları MHP’nin tek başına iktidarında hep birlikte çözüme kavuşturacağız” şeklinde konuştu.

 

MHP Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili Adayı Baki Şimşek, Pazar günü ise seçim çalışmalarını Anamur, Bozyazı ve Aydıncık ilçelerinde sürdürdü.

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın da katıldığı açılış ve temel atma törenlerine katılan Baki Şimşek,Bu ilçelerde de vatandaşların yoğun bir sevgi gösterisiyle karşılaştı.

 

Bu haber toplam 8971 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2