:

:

:

MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener'in Ekibi, Gazetemizi Ziyaret Ettiler

MHP Milletvekil adayı Emekli Tuğgeneral Ali Aydın nam-ı diğer Yörük Ali Paşa, Çanakkale 25. dönem Eski Milletvekili İbrahim Kürşat Tuna, Yörük Türkmen Birliği ve MHP Kütahya Eski İl Başkanı Nihat Kulak, gazetemizi ziyaret ettiler.
Tarih: 9 Mayıs 2016 Pazartesi 09:20
MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener'in Ekibi, Gazetemizi Ziyaret Ettiler
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Milliyetçi Haraket Partisi Genel Başkan Adayı Meral Akşener'in kongre çalışmalarına destek verdiklerini belirten MHP Milletvekil adayı Emekli Tuğgeneral Ali Aydın, Çanakkale 25. dönem Eski Milletvekili İbrahim Kürşat Tuna, Yörük Türkmen Birliği ve MHP Kütahya Eski İl Başkanı Nihat Kulak, Gazetemiz Yazıişleri Müdürü Emre Geçim ile bölge siyaseti üzerine bir süre sohbet ettiler.        

MHP Adana Milletvekili adayı Emekli Tuğgeneral Ali Aydın nam-ı diğer Yörük Ali Paşa, kongrenin 15 Mayıs 2016  Pazar günü Ankara'da yapılacağını söyleyerek, 'Seçim çalışmalarımız neticesinde 22 il ve bağlı ilçelerini ziyaret ettik.

Mersin'in tüm ilçelerinin yanısıra Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz bey ile de makamında ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulunduk.

İzlenimlerimiz şudur ki, bu artık halk harekatına dönüşmüş durumda. Partililerimizin teveccühü bizleri onurlandırmıştır. Partimizin ve ülkemizin geleceği açısında Milliyetçi Haraket Partisine ihtiyaç vardır. 

Bizlerde partimizi yeniden şahlandırmak için varız ve varolmaya devam edeceğiz." diye konuştu. 

Bu haber toplam 9592 defa okunmuştur.
Etiketler: ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1