:

:

:

MESKİ, Tarsus Pamuklu-Eshab-ı Kehf Grubu İçmesuyu İsale Hattı Yapımını Tamamladı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Tarsus Pamuklu-Eshab-ı Kehf grubu 3. kısım İçmesuyu isale hattı yapımında çalışmalarını tamamlandı.
Tarih: 3 Ekim 2019 Perşembe 11:15
MESKİ, Tarsus Pamuklu-Eshab-ı Kehf Grubu İçmesuyu İsale Hattı Yapımını Tamamladı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

MESKİ Genel Müdürlüğü, vatandaşların şikayetlerini ortadan kaldırmak ve halka en sağlıklı içmesuyunu en kaliteli şekilde sunabilmek amacıyla Mersin genelinde yürüttüğü altyapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Şehir merkezi ve ilçelerde alt yapıya yönelik bir çok çalışma başlatarak vatandaşların taleplerini bir bir karşılayan MESKİ Genel Müdürlüğü, Mersin’in alt yapı sorununa kalıcı çözümler üretmek için başlatmış olduğu grup içmesuyu projelerini bir bir hayata geçiriyor.

Belen içmesuyu kaynağından içmesuyu getirmek için hazırlanan proje yaklaşık 2 milyon 250 bin liraya mal oldu.

Pamuklu-Eshab-ı Kehf grubu 2. kısım içmesuyu isale hattı ve terfi hattı çalışmaları ile Çakırlı, Cinköy ve Ulaş Mahallelelerinin içmesuyu sorununa son verilmişti. Pamuklu-Eshab-ı Kehf grubu 3. kısım içmesuyu isale hattı inşaatı ile de Ulaş Mahallesinden, İbrişim, Karadirlik, Sucular, Kösebalcı mahallelerine içmesuyu getirecek olan çalışmaların tamamlanmasının ardından mahallelerinin içmesuyu sorunu ortadan kalkmış oldu. 
Proje kapsamında, muhtelif çaplarda 19 bin 500 metre içmesuyu isale hattı döşendirken, proje 2019 yılı Eylül ayı itibariyle tamamlandı. Projenin tamamlanması ile birlikte Karadirlik, İbrişim, Kösebalcı ve Sucular olmak üzere 4 mahalle daha içmesuyuna kavuştu.

Bu haber toplam 431 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2