:

:

:

Mersin Orman Bölge Müdürü Yılmaz, Çamalan Orman İşletme Şefliğinde İncelemelerde Bulundu

Mersin Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, Tarsus Orman İşletme Müdürlüğü, Çamalan Orman İşletme Şefliği üretim sahalarındaki çalışmalar hakkında incelemelerde bulundu.
Tarih: 28 Nisan 2017 Cuma 09:15
Mersin Orman Bölge Müdürü Yılmaz, Çamalan  Orman İşletme Şefliğinde İncelemelerde Bulundu
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Bölge Müdürü Yılmaz’a, İşletme Pazarlama Şube Müdürlüğünden Ali Dinçer, Tarsus Orman İşletme Müdürü Muhammet Aslanhan, Orman İşletme Müdür Yardımcısı ve Orman İşletme Şefleri eşlik ettiler.

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü olarak üretimde verimliliği ve sınıf emval üretimini artırmak, standartlara uygunluk, kaliteli üretim, kesim teknikleri, boylama, piyasa talepleri ve ürün zayiatlarının en aza indirilmesinin amaçlandığı vurgulandı. Ayrıca damga ve üretim işlemlerinin ORBİS’e girişi konusuna dikkat çekildi.

Bu haber toplam 2425 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2