:

:

:

Mehmet Yıldız, "Balık Ölümlerinin Önüne Geçilmesi İçin Gerekli Çalışmalar Yapıldı"

Ak Parti Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Yıldız, Adana ırmağı Tarsus sınırında yaşanan balık ölümleri ile ilgili olarak gerekli çalışmaları hassasiyetle sürdürüldüğünü bildirdi.
Tarih: 23 Eylül 2016 Cuma 10:14
Mehmet Yıldız, "Balık Ölümlerinin Önüne Geçilmesi İçin Gerekli Çalışmalar Yapıldı"
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Başkan Yıldız'ın, açıklaması şöyle:

 

“İlçemize Adana'dan giriş yapan T 001 (Kirli Kanal) denizimize dökülmeden 4 km önce Seyhan nehri ile birleşerek Adana Tarsus sınırından geçerek Akdeniz'e dökülmektedir. Bu 4 km'lik alan içerisinde görülen Balık ölümleri ile ilgili başta Tarsus halkı olmak üzere gören ve duyan tüm vatandaşlarımız büyük üzüntü duymuştur. Bu değerler bizim Milli servetimizdir.

 

Ak Parti İlçe Teşkilatı olarak bu sıkıntıya çare olmak ve çözüm üretmek için Sayın  milletvekillerimize ve Sayın Bakanlarımıza ulaşarak vahim durumu bildirdik, gereken doğru adımlar atılarak İlçemizin yıllardır kahrını çektiği T001 kirli kanal inşallah temiz olarak akıtılacak ve bu çevre katliamları son bulacaktır.

 

Sorumluları da bulunarak Adli ve İdari işlemler başlatılacaktır. Ak parti ilçe Teşkilatı olarak halkımızın yanında yer aldığımız kadar çevrenin ve doğanın da yanında yer aldığımız ve alacağımızın bilinmesini istiyoruz."

Bu haber toplam 818 defa okunmuştur.
Etiketler: ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2