:

:

:

MDY Güzellik Merkezi’nden Kanser Hastalarına Ücretsiz Kalıcı Kaş

Müşerref Didem Yakar Kanser Hastalarına Kalıcı Kaş Kontör işlemini ücretsiz olarak yapıyoruz
Tarih: 28 Temmuz 2020 Salı 15:37
MDY Güzellik Merkezi’nden Kanser Hastalarına Ücretsiz Kalıcı Kaş
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
MDY Güzellik Merkezi Sahibi Müşerref Didem Yakar Kanser Hastalarına Kalıcı Kaş Kontör işlemini ücretsiz olarak yaptığını söyledi.
MDY Güzellik merkezi sahibi Güzellik Uzmanı Yakar merkezini yeni açtığını söylerek şunları dile getirdi; ‘Merkezimi yeni açtım, Özlem Damla Akademi güzellik uzmanlığı okulunda eğitim alıp güzellik uzmanı oldum. Bu sene bu sektöre atıldım ve merkezimi açtım.
Öncelik olarak bana bakan ve kanserden dolayı kaybettiğim halam aklımdan çıkmıyordu ve kanser hastasıkadınlar için bişeyler yapmam gerektiğini düşündüm. Halam benim için çok özel bir insandı, Bir kadın hangi süreci yaşarsa yaşasın, güzel olma duygusunu asla kaybetmemesi gerekiyor. Abartılı bir güzellikten bahsetmiyorum, bu süreçte kadınlarımıza kendilerini daha iyi ve güzel hissetmeleri için kalıcı kaş kontör işlemi yapmaya karar verdim. Kanserle mücadelenin en iyi yolu moral ve motivasyondur. Bizim de elimizden gelen bu katkıyı sunmaktır.’ dedi.­­
Güzellik Uzmanı Müşerref Didem Yakar bize ulaşmak isteyen bayanlarımız MDY Güzellik merkezi Kleopatra Kapısı civarı, Şehit Mustafa Mahallesi 3522 Sokak Mehmet Döngül Apartmanı Kat 1 No 2 Merkez Tel 05321677918’den ulaşabilirler.
Bu haber toplam 1862 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1