:

:

:

Matematik Olimpiyatlarında Eliyeşil İsmi Yine Tabelada Yer Aldı

Tarsus Sadık Eliyeşil Ortaokulu’nda, Okul Müdürü Ahmet Karagöz’ün yönetiminde eğitim ve öğretim adına önemli çalışmalar gerçekleştirilmeye devam ediyor.
Tarih: 23 Nisan 2019 Salı 10:55
Matematik Olimpiyatlarında Eliyeşil İsmi Yine Tabelada Yer Aldı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Mersin Üniversitesinin geçen yıl düzenlediği Bölgesel 15. Matematik Olimpiyatlarına katılıp ilk üç dereceyi birden alıp dikkatleri üzerine çeken ekibin öğrencileri bu senede durmayıp başarıdan başarıya koşmaya devam ediyorlar.

Mersinde yapılan Yahya Akel Fan Lisesinin düzenlediği Matematik-Fen Bilimleri Olimpiyatlarında 9 ilçe 48 okul ve 216 seçin öğrenci arasında 2. olan Deniz Kılınç’ın büyük başarısından sonra Mersin Eyüp Aygar Fen Lisesinin İl çapında düzenlediği Matematik Zeka Oyunlarına katılıp, finale çıkan Sadık Eliyeşil Ortaokulu öğrencilerinden Osman Eren Karagöz, ismini tabelaya yazdırarak, Eliyeşil’in ve Tarsus’un gururu oldu.
Aynı ekipten Deniz Kılınç, Yusuf Başkaya, Elisa Kara ve Zeynep Vural’da yarışmada üst sıralarda yer alarak görevlerini en iyi şekilde yerine getirdiler.

Okul velileri, bu başarıda emeği geçen yol gösterici rol alan başta okul müdürü Ahmet Karagöz’e, Matematik Öğretmeni Cemil Özdemir’e, Uzman Fen Bilimleri Öğretmeni Betül Dikicilere’e, öğrenci ve velilerine katkılarından dolayı teşekkür ettiler.

Bu haber toplam 7904 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2