:

:

:

Koçak’tan Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

Koçak’tan Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı
Tarih: 8 Nisan 2024 Pazartesi 10:35
Güncelleme: 8 Nisan 2024 Pazartesi 10:36
Koçak’tan Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
 Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, Ramazan Bayramını kutladığı mesajında, ‘’Bir kez daha bir bayrama kavuşmanın verdiği mutluluk ve sevinçle sağlık ve huzur içinde kutlayacağımız nice güzel bayramlar diliyorum.’’ dedi. 
Tarsus TSO Başkanı H. Ruhi Koçak, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Başkan Koçak mesajında, şu ifadelere yer verdi: ‘’Ramazan ayının sona ermesiyle birlikte, manevi iklimin güzellikleriyle buluştuğumuz, sevgi, hoşgörü ve dayanışmanın en yüksek seviyelere ulaştığı bir bayram olan Ramazan Bayramı'na ulaşmanın sevincini ve mutluluğunu bir kez daha yaşıyoruz. 
Sevgi, şefkat, merhamet ve dayanışma duygumuzun daha da yoğunlaşacağı, birlik ve beraberlik duygumuzun pekişeceği huzurlu bir bayram geçirmeyi temenni ediyor, sevdiklerimize daha sıkı sarılacağımız, sağlık ve huzur içinde kutlayacağımız güzel bir bayram diliyorum. Bu vesileyle üyelerimizin ve tüm halkımızın Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, bu mübarek günlerin ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Ramazan Bayramımız kutlu olsun.’’
 
Bu haber toplam 100 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2