:

:

:

Karagözlü, 'Tarsus'umuzun Gelişmesi İçin Tüm Gayreti Göstermeliyiz'

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Karagözlü, Tarsus'un düşman işgalinden kurtuluşunun 91'inci yıldönümünü kutladı.
Tarih: 28 Aralık 2012 Cuma 08:28
Karagözlü, 'Tarsus'umuzun Gelişmesi İçin Tüm Gayreti Göstermeliyiz'
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


 



TSO Başkanı Mehmet Karagözlü, geçmişi 10 bin yıl öncesine dayanan Tarsus'un, düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yıldönümünü büyük bir coşku ve gururla kutladıklarını söyledi. 



Karagözlü, 91 yıl önce büyük önder ve Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün öncülüğünde başlayan kurtuluş mücadelesine tüm halkın, kadını - erkeği, genci ve yaşlısıyla tüm dünyaya örnek bir mücadele verdiğini ve bu mücadelenin başarıyla sonuçlandığını ifade etti.TSO Başkanı Karagözlü, Tarsus'un kurtuluş mücadelesinin de Milli Kurtuluş mücadelesinin çok önemli bir parçası olduğunu vurguladığı mesajnda, Tarsus halkımızın bağımsızlıkçı, dayanışmacı ve mücadeleci ruhunun bir kanıtı olduğunu dile getirdi.Söz konusu mücadelenin Cumhuriyet ile taçlandığını belirten Karagözlü, ''Geçmişi 10 bin yıl öncesine dayanan güzel şehrimiz Tarsus'a her zaman olduğu gibi en iyi şekilde sahip çıkmalıyız. Biz Ticaret ve Sanayi Odası olarak, Tarsus'umuzun karşı karşıya bulunduğu sorunların çözülmesi için elimizden gelen tüm gayreti göstermekteyiz. Tarsus ortak paydasında, Tarsusluluk bilinci ve ruhu içinde birlik ve beraberlik içerisinde Tarsus'umuzun gelişmesi için tüm gayreti göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle; kurtuluş mücadelesi veren kahramanlarımızı ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Tarsus'un düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümünü en içten duygularımla kutluyor, tüm Tarsuslu hemşehrilerimize saygı ve sevgilerimi sunuyorum'' dedi.



Bu haber toplam 2668 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2