:

:

:

Kalaycı, “Cumhuriyetimiz, Bugün Dünyada Saygın Bir Konuma Gelmiştir”

Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı, Milletimiz, dünya tarihinde eşine ender rastlanır büyük bir destan yazarak, tüm zorluklara göğüs germesini bilmiş, Cumhuriyeti kurduğunu belirtti.
Tarih: 26 Ekim 2017 Perşembe 10:24
Kalaycı, “Cumhuriyetimiz, Bugün Dünyada Saygın Bir Konuma Gelmiştir”
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Kıvılcım Anaokulu ve Dr. Lütfi Kolukırıkoğlu İlkokulu'na ziyaretleri sarısında İlçe Milli Eğitimi Mehmet Kalaycı okullarda yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Kıvılcım Anaokulu’nda yaptığı toplantıda okul öncesi eğitimin, eğitimin temelini oluşturduğunu belirten Kalaycı “Okul öncesi eğitim, çocuğun doğduğu günden temel eğitime başladığı güne kadar geçen yılları kapsayan ve çocukların daha sonraki yaşamlarında önemli rol oynayan bedensel, psikomotor, sosyal-duygusal, zihin ve dil gelişimlerinin büyük ölçüde tamamlandığı, kişiliğin şekillendiği ve çocuğun devamlı olarak değiştiği bir süreçtir. Bu nedenle, çocuğun küçük yaşlarda sağlıklı bir ortamda gelişimini sürdürmesi önem kazanmaktadır.” dedi

Dr. Lütfi Kolukırıkoğlu  yaptığı toplantıda yaklaşan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na değinen Kalaycı,  “Milletimiz, dünya tarihinde eşine ender rastlanır büyük bir destan yazarak, tüm zorluklara göğüs germesini bilmiş, Cumhuriyeti kurmuş ve genç Türkiye Cumhuriyeti, gelişmesini kesintisiz sürdürerek adım adım bugünkü düzeyine ulaşmıştır. Cumhuriyetimiz, demokrasi, hukuk devleti, insan hakları, sosyal devlet gibi medeni ve çağdaş devletlerin ilkeleri ile taçlanarak, bugün dünyada saygın bir konuma gelmiştir. Bugün, bizi biz yapan yüksek değerlerimizi daha gür sesle yüceltmeli, geçmişte olduğu gibi bugün de tek yürek olarak haykırmalı ve el ele, gönül gönüle geleceğe daha bir güvenle bakmalıyız.” dedi.

Toplantıların ardından Kalaycı, ziyaret ettiği okulların öğretmenleri ve öğrencileri ile hatıra fotoğrafı çektirerek iyi dilek ve temennilerle ziyaretlerini sonlandırdı.

Bu haber toplam 8005 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2