:

:

:

Kalaycı, Bilgi Çağında Eğitimin Önemine Değindi

Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kalaycı, bilgi çağının yaşandığı günümüzde, ülkelerin çağdaş dünyadaki konumlarını güçlendirmelerinde eğitimin temel rol oynadığını belirtti.
Tarih: 1 Aralık 2017 Cuma 10:11
Kalaycı, Bilgi Çağında Eğitimin Önemine Değindi
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Kalaycı, Tarsus Eliyeşil İlköğretim Okulunu ziyaret ederek, okul binasını ve sınıflarını gezerek okul öğrencilerinin yaptığı çalışmaları inceledi.

 Mehmet Kalaycı, okul öğretmenlerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Bilgi çağının yaşandığı günümüzde, ülkelerin çağdaş dünyadaki konumlarını güçlendirmelerinde eğitimin temel rol oynadığını belirten Kalaycı, eğitimin gelişmenin, değişen koşullara uyum sağlamanın ve çağdaşlaşmanın vazgeçilmez koşulu olduğunu ve dünyada yaşanan dönüşümlerin gerisinde kalmamak, yenilikleri izleyen değil, yeniliklere yön veren bir ülke durumuna gelebilmek için, eğitim sistemini geliştirmek, eğitim hizmetlerinin kalitesini her aşamada yükseltmek zorunda olunduğunu kaydetti.

Eğitim gören öğrencilerin başarılarının artması amacıyla ekip çalışmasının önemine değinen Kalaycı 15 Temmuz gecesinde hainler emellerine ulaşsaydı ülkenin düşeceği durumu anlatarak “Öğrencilerimizin milli ve manevi değerlerine bağlı, vatanını ve milletini seven birlik ve beraberlik içerinde, bilimsel ve teknolojik yönden çağın gereklerine uygun olarak yetişmeleri için tüm öğretmenlerimizin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerekir. Bunu sağlamak için elimizden gelen gayretleri göstereceğiz.” dedi.

Toplantının ardından Mehmet Kalaycı okul idareci ve öğretmenleri ile hatıra fotoğrafı çektirerek ziyaretini sonlandırdı.

Bu haber toplam 7854 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2